Andreea Raicu lansează Woman4Women, primul program de mentoring pentru femei

Andreea Raicu anunță lansarea programului de mentoring pentru femei Woman4Women, primul program de acest gen din țară, creat pentru femeile care își doresc să se descopere, să își recapete încrederea în ele și să devină conștiente de forța lor interioară.

Misiunea Andreei Raicu este ca, prin intermediul celor 10 webminarii LIVE, ce au loc săptămânal, să inspire și să ajute femeile care-și doresc un echilibru concret între viața profesională și cea personală, mai multă încredere în sine și o mai bună gestionare a relațiilor. Andreea Raicu este o susținătoare activă a echilibrului de mulți ani, folosindu-și brandul personal pentru a trimite public un mesaj pozitiv și un îndemn clar la cunoașterea și acceptarea de sine.

Prin intermediul Woman4Women, îmi doresc să împart cât mai multe din ceea ce am învățat în urma călătoriei către mine, care a început în urmă cu 8 ani în India, a experiențelor de viață și a cursurilor pe care le-am urmat. Îmi doresc să devin un suport pentru tine, să te ajut să te înțelegi mai bine, să îți ofer instrumente pe care să le integrezi în viața ta de zi cu zi. 

Întâlnirile săptămânale, pe langă faptul că sunt un suport, te ajută sa simți că nu ești singură, te ajută să găsești raspuns la întrebările care te apasă, să înțelegi de ce faci ceea ce faci, să iei deciziile pe care îți este atât de greu să le iei, să ai curajul să faci alegerile bune pentru tine, fără să regreți nimic.” – Andreea Raicu 

Temele abordate în program sunt legate de aspecte importante ale vieții noastre, de la cum afli cine ești și ce îți dorești de la viață și cum scapi de povara perfecțiunii, până la cum îți accepți feminitatea și cum conștientizezi și elimini gândurile autodistructive pentru a-ți recăpăta liniștea interioară. La finalul programului, vei ști să-ți conștientizezi emoțiile și să trăiești în echilibru, vei fi mai puțin stresată și vei avea mai multă energie, prezență de spirit și concentrare în situații de stres.

Pentru achiziționarea unui loc în programul de mentoring Woman4Women, intră pe www.shop.andreearaicu.ro. Ai la dispoziție mai multe variante de pachete, dar și posibilitatea de reducere dacă te decizi să plătești integral. De asemenea, poți beneficia de o reducere early bird de 10% dacă te înscrii în program până pe 10 septembrie.

Be the first to comment on "Andreea Raicu lansează Woman4Women, primul program de mentoring pentru femei"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc