INNA, show în Mexic în fața a 10 000 de fani!

INNA este un artist iubit și apreciat la nivel internațional, mai ales în Mexic, unde fiecare concert este o nouă întâlnire cu fanii care o susțin și îi ascultă muzica.

INNA a susținut două concerte în Mexic în luna martie. Primul show a fost în Mexico City ca invitat special la show-ul celor de la Dimitri Vegas și Like Mike, unii dintre cei mai cunoscuți DJ ai momentului. Cel de-al doilea show a fost în San Luis Potosi, unde artista a cântat în fața a 10 000 de fani.

INNA @ San Luis Potosi – video https://bit.ly/2GkQOo0

Între cele două concerte, artista a stat la Los Angeles unde a participat la sesiuni de compoziție pentru următorul album pe care îl va lansa anul acesta, compus integral de ea, în limba spaniolă.

INNA este pe coperta celui mai recent număr al revistei ELLE, o ședință foto care a avut loc la Milano, cu ținute exclusiv Tommy Hilfiger.

De altfel, artista a fost invitată specială a show-ului Tommy Hilfiger de la Milano Fashion Week unde l-a cunoscut pe designer personal și i-a pus și câteva întrebări. La final, Tommy Hilfiger i-a spus că o vede următoarea Selena Gomez, ceea ce nu poate fi decât un compliment, având în vedere că este unul dintre cei mai mari artiști ai lumii, dar și numărul 1 pe Instagram.

Interviu INNA & Tommy Hilfiger aici https://bit.ly/2GzkQnl

Artista a apărut și pe site-ul Vogue Franța, dar și pe rețelele de socializare oficiale Tommy Hilfiger.

Cel mai recent single al artistei “Me Gusta”, compus integral de ea, are peste 15 milioane de vizualizări pe YouTube, iar “Ruleta” tocmai a acumulat 150 000 000 de vizualizări.

Albumul “Nirvana” are un sound pop, la compoziția și producția pieselor participând Marco&Seba (cei care au compus și produs majoritatea hiturilor artistei), David Ciente, Thomas Troelsen, Alex Cotoi, Vlad Lucan în cadrul unor sesiuni care au avut loc în studiourile Global Records.

Până acum, INNA a lansat albumul “Hot”, “I Am The Club Rocker”, “Party Never Ends” și “INNA”, precum și EP-ul “Summer Days”.

INNA este antrenor la Vocea României Junior de la PROTV, alături de Andra și Marius Moga.

Global Entertainment – Global Records, casa de discuri, Global Booking, agenție de impresariat și Global Influencers, agenție de influencers marketing, reprezintă artiști de top precum INNA, Antonia, Carla’s Dreams, Nicoleta Nucă, Karmen, Lucia, MIRA, Lori Ciobotaru, Yanka, Vanotek și influenceri de referință precum Alina Ceușan, Carmen Grebenișan, Laura Mușuroaea, Codin Maticiuc, BRomania, Flick, Mircea Bravo, Ilie, Maximilian, Laura Giurcanu, Selly și mulți alții.

Be the first to comment on "INNA, show în Mexic în fața a 10 000 de fani!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc