Lidia Buble, colaborare cu Disney Channel, pentru noul serial animat “Povestirile Ratoiului”

Lidia Buble interpreteaza cantecul din genericul noului serial animat, Povestirile Ratoiului. Artista a inregistrat si un videoclip foarte dinamic al piesei, in stilul revistelor de benzi desenate care i-a consacrat pe Scrooge si Donald Duck. 

https://www.youtube.com/watch?v=Mg7Mo0VxGec&feature=youtu.be

Povestirile Ratoiului debuteaza la Disney Channel, in 16 aprilie, la ora 17:00. Serialul are ca orgine serialul cu acelasi nume din anii 80 si prezinta aventurile indraznețe ale celui mai cunoscut trilionar din Duckburg, Scrooge McDuck in jurul lumii. El este în permanenta insotit de cei trei stranepoti neastamparati – Huey, Dewey si Louie, de nepotul sau cu temperament, Donald si personalul de incredere de la Conacul McDuck. Dupa ce o reuniune de familie care trebuia sa se intample de multa vreme ii aduce laolalta pe Scrooge, pe Donald si pe nepotii sai, familia de rate începe o viata mult mai incitanta decat si-au imaginat vreodata. Multe mistere si aventuri se vor dezvalui in fata telespectatorilor in fiecare episod.

Mai multe detalii despre aceasta colaborare cu artista Lidia Buble veti regasi in documentul atasat.

Be the first to comment on "Lidia Buble, colaborare cu Disney Channel, pentru noul serial animat “Povestirile Ratoiului”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc