Fuego: ”Azi e zi de vot și vă încurajez pe toți să faceți asta!”

Fuego își îndeamnă fanii să voteze pe rețelele sociale. Asrtistul este extrem de activ pe rețelele sociale și dovedește că are spirit civic.

”Azi e zi de vot și vă încurajez pe toți să faceți asta!
Nu sunt cu gândul la brad, dar judecând după vremea de afară, iarna-i deja instalată! Știți că eu sunt mare admirator al acestui anotimp. Și nu doar pentru că vin să vă colind în toată țara, în turneu național, în decembrie, ci și pentru că mereu am fost fascinat de ce se întâmplă în această perioadă.
Mie-mi place tare la Crăciun, îl aștept cu mare interes și ca să-l cânt dar și ca să pot face bucurii, să-i revăd pe cei dragi, să înțeleg că avem nevoie de așa de puțin ca să putem fi fericiți. Spre disperarea unora, nu împodobesc anul asta doar bradul mamei, ci toți brazii României, pentru că merg în mai toate orașele în turneul „NINGE CU FLORI DE LUMINĂ!” Ne vedem în Brașov, Cluj, Deva, Zalău, Satu Mare, Baia Mare, Oradea, Timișoara, Craiova, Ploiești, Pitești, Slobozia, Constanța, Brăila, Galați, Focșani, Adjud, Buzău, Măcin, Tulcea, Bacău, Roman, Iași, Suceava, Botoșani, Piatra Neamț! Mai jos aveți datele și locațiile! Azi, de la ora 15.00, ne revedem la TVR 2, cu o gală a amintirilor! ”, scrie Fuego pe Facebook.

fuego
Fuego

Be the first to comment on "Fuego: ”Azi e zi de vot și vă încurajez pe toți să faceți asta!”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc