Flora Năstase: ” Dacă am covid și testul va ieși pozitiv, atunci voi amâna rapelul pentru 14 zile”

Flora Năstase a chemat miercuri salvarea, după ce a sunat la 112. Regina blănurilor a făcut vaccinul anticovid pe data de 10 martie, iar peste scurt timp urma să meargă pentru rapel. Însă de câteva zile, starea vedetei s-a înăutățit și a apelat la medici. A făcut testul pentru covid și așteaptă rezultatul. În cazul în care testul este pozitiv, vedeta v-a amâna rapelul pentru cel puțin 14 zile. Află cum se simte designerul de blănuri, după declarațiile pentru ziardetop.ro.

Flora Năstase

Flora Năstase, cunoscută drept regina blănurilor, spune că autoritățile au răspuns prompt încă de când s-a programat pentru vaccin. La fel și când a chemat salvarea, întrucât tușea de trei zile și are o stare proastă. ”A durat mai puțin de 24 de ore, până ce au venit acasă să-mi facă testul. Eu am avut o experiență perfectă cu autoritățile, încă de la vaccinarea anticovid. Au răspuns repede, au vorbit civilizat… Eu pot să vorbesc de experiența mea, de ceea ce am trăit eu, nu alte persoane… care mi-au mărturisit că la ei au venit după două săptămâni, la alții în nici 24 de ore, cum au venit la mine.”, ne-a declarat azi, Flora Năstase, regina blănurilor. Regina blănurilor nu crede că a contactat virusul, ci că ar avea o viroză. ”E vorba de tusea mea de 20 de ani, de aceea nu cred că aș avea covid, dar testul mă va lămuri. Am avut dureri îngrozitoare pe tot corpul și frisoane. În mod normal am vrut să fac un test normal de la farmacie, dar medicul de familie mi-a recomandat să sun la 112 pentru test, în clipa în care m-a auzit cum tușesc, și mi-a recomandat și un tratament. Azi au venit pentru testare și au fost impecabili. Mi s-a spus că rezultatul va sosi cel mai devreme mâine seară. Dacă am covid și testul va ieși pozitiv, atunci voi amâna rapelul pentru 14 zile”, ne-a mai declarat designerul de blănuri, Flora Năstase.

Flora Năstase la plimbare cu patrupedul ei, Kiki

Regina blănurilor și-a informat prietenii virtuali cu privire la modul în care au reacționat autoritățile, la mai puțin de 24 de ore de când le-a cerut ajutorul. ”Au venit pentru testare! Recoltarea s-a desfășurat absolut impecabil. Mulțumesc celar din imagine pentru profesionalism și promptitudine. Nu le știu numele! Consider că autoritățile în materie s-au comportat exemplar, cel puțin în cazul meu. Felicitări și mulțumiri! A durat mai puțin de 24 de ore. Nu vă temeți să vorbiți cu medici adevarați și competenți, nu vă temeți de testare, nu vă temeți de vaccinare. Așa gândesc eu și tot ce postez este absolut real. Nu sunt manipulabilă. Să aveți grijă de voi și să vă exercitat drepturile, printre care și dreptul la investigații și tratament. La mine a funcționat. Acum aștept rezultatul. Sper să îl primesc până la rapel. Bunavestire”, a scris Flora Năstase pe Facebook.

Be the first to comment on "Flora Năstase: ” Dacă am covid și testul va ieși pozitiv, atunci voi amâna rapelul pentru 14 zile”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings Stores