Toate gandurile sunt energie: proiectati iubire si vedeti ce se intampla!

Ati spus vreodata exact acelasi lucru, exact in acelasi timp, ca si altcineva? Ati primit vreodata o vibratie negativa de la cineva, fara vreun motiv special? Daca toate gandurile sunt energie, atunci cat de puternica este mintea umana?

Persoanele empatice pot simti cu usurinta emotiile chiar si atunci cand cuvintele nu sunt rostite. Cainii stiu instinctiv atunci cand cineva este rau intentionat sau nu. Cum este posibil acest lucru? Toate gandurile sunt energiile care pot fi transmise si receptionate pe tot pamantul. Toti suntem receptori si emitatori de energie, inclusiv animalele si plantele. A nu se uita ca plantele au constiinta si sentimente. Aceasta este o dovada a faptului ca toti suntem conectati ca si fiinte, prin ganduri si energie.

Atunci, stiind aceste lucru, ce-am putea face? Cand va aflati intr-o plimbare in natura, spuneti copacilor si plantelor cat de mult le iubiti. In timpul meditatiei, incercati sa va concentrati gandurile tot pe iubire, nu numai pentru cei apropiati de voi, dar si pentru toate creatiile vii din intreaga planeta si din intregul Univers. La locul de munca incercati sa trimiteti ganduri pline de iubire pentru colegii vostri. Daca va aflati in apa, incercati sa trimiteti aceste ganduri pozitive tuturor vietatilor minunate care traiesc in acel mediu.

De aceea nu e bine sa va uitati la televizor la stiri, si asta pentru ca ele sunt pline de propaganda care ne creeaza frica si ura in interior. Dar, daca traim in vibratia iubirii si trimitem ganduri pline de iubire pentru toate creaturile vii, atunci vom schimba aceasta lume, care o vom umple cu dragoste.
36
ATENTIE! Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate pentru articolele legate de vindecarea fizica, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente si/sau anumite exercitii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

Be the first to comment on "Toate gandurile sunt energie: proiectati iubire si vedeti ce se intampla!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc