SUPER GALĂ „DRAG DE ROMÂNIA MEA!”, ALĂTURI DE PAUL SURUGIU-FUEGO, DUMINICĂ, ORA 15.00, TVR 2!

Duminica aceasta, de la ora 15.00, veti avea parte de noi exclusivități, de alte două ore de spectacol memorabil, parte din România aceasta frumoasă, alături de Paul Surugiu-Fuego, la TVR 2, de la ora 15.00. Emisiunea este mai mult decât o simplă trecere în revistă a unor momente. Este emoție la propriu, cursivitate, este parte din România și oamenii ei, este divertisment de calitate, cu oameni frumoși.

Opt mari artiste vă vor ține cu sufletul la gură timp de două ore, uitând parcă felul în care-a trecut timpul. Opt destine de marcă, cu treceri special, cu drame și lupte, cu succese mărețe și performanțe de invidiat. Marina Florea, într-o ținută create special pentru acest show, va cânta cel mai cunoscut șlagăr al său și un super duet cu Fuego. Doamna Veta Biriș ne poartă în sufletul autenticității, aducând un strop de patriotism. Doamna Sofia Vicoveanca și Marina Voica au pregătit surprize alături de Fuego, fiind două embleme ale românilor. Elisabeta Lipă sărbătorește alături de noi ziua de naștere, Andreea Bănică e reprezentanta generației tinere, iar doamna Ileana Stana Ionescu, mărturisește de ce s-a retras și ce a însemnat dragostea soțul ei, alături de care vine în emisiune, pentru ea. Emoția va fi la ea acasă, atunci când vom asculta povestea de viață a Roxanei Irimia, un exemplu, o artistă fără mâini care face artă decorative pentru a putea să-i ajute și pe alții!

 Chiar am super momente pentru voi! Sunt sigur, dar sigur că România asta a mea va străluci prin marii ei artiști! Ne-am săturat de lucruri făcute cu jumătate de măsură, de mediocrități! Am vrut să fac la TVR ceea ce mă reprezintă, de atâția ani, fie că le convine unora sau nu, și pe mine – calitatea! Vreau gale desăvârșite de muzică de calitate, de imagini frumoase și momente pe care lumea să le țină minte. Asta va fi duminica aceasta. Doamna Sofia Vicoveanca va recita, iar eu îi voi fi aproape, într-o frumoasă trecere între generații, cu o piesă cu mare priză la public. Doamna Veta Biriș va aduce un strop de patriotism, Elisabeta Lipă la fel și în premieră, va spune care-a fost cel mai dificil moment al carierei sale. Marina Florea ne poartă în lumea muzicii, iar Andreea Bănică va face mare atmosferă! Dar de departe am fost emoționat alături de două legende – MARINA VOICA, care va fi o poezie și Ileana Stana Ionescu, care mă va face, efectiv, să nu spun nimic și să plâng, copleșit de imensitatea sa! ” – PAUL SURUGIU-FUEGO

Atmosfera va fi desăvârșită de trupa Supermarket, condusă de Vlad Crețu și de super baletul emisiunii, condus de coregraful Florin Mariș, unul dintre cei mai de succes artiști de gen din România, lucrând cu multe vedete, dar și peste hotare. Îi găsiți și pe Facebook și pe Instagram pe paginile “Drag de România mea!”

https://www.facebook.com/dragderomaniamea/

https://www.instagram.com/drag_de_romania_mea/

Totodată, Fuego va porni, la începutul lunii decembrie, într-un super turneu de colinde “COLINDĂTOR LA PORȚILE CERULUI!”, de pe 3 pe 27 decembrie, ajungând, pe rând, în București, Lipova, Craiova, Târgu Jiu, Arad, Oradea, Timișoara, Carei, Satu Mare, Dej, Cluj, Rupea, Brașov, Târgoviște, Râmnicu Sărat, Buzău, Ploiești, Pitești, Curtea de Argeș, Călărași, Constanța, Tulcea, Galați, Focșani, Bacău, Adjud, Buhuși, Iași, Suceava, Botoșani. Detalii pe www.artbyfuego.ro, dar și pe pagina de Facebook a lui Fuego – https://www.facebook.com/paulsurugiufuegoofficial

Be the first to comment on "SUPER GALĂ „DRAG DE ROMÂNIA MEA!”, ALĂTURI DE PAUL SURUGIU-FUEGO, DUMINICĂ, ORA 15.00, TVR 2!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc