Ştefan Bãnicã, uluit de o concurentã „X Factor”: „Eşti de pe altã planetã! Eşti bombã cu ceas”

Delia, Carla’s Dreams, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică Jr., puși în fața unei apariții cu totul şi cu totul speciale marțea aceasta, la „X Factor”! Bella Santiago, o tânãră de 28 de ani, i-a pus pe jar pe cei doi prezentatori, apoi i-a cucerit pe doi dintre juraţi încã de la primii sãi paşi pe scenã.

„Are deja o atitudine de divã!”, a remarcat Delia, iar Ştefan Bãnicã nu s-a sfiit sã îi mãrturiseascã: „Eşti bombã cu ceas! Eşti de pe altã planetã!”, i-a mai spus juratul „X Factor”. Dacã a reuşit Bella sã îi cucereascã și pe ceilalți doi juraţi şi dacă a reușit să câștige și voturile lor, telespectatorii vor afla marțea aceasta, de la 20:00, în cadrul celui mai nou sezon „X Factor”, la Antena 1.

Cel de-al optulea sezon ”X Factor” se anunță plin de surprize încă de la început. Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin s-au alăturat echipei și vor căuta factorul X alături de Delia, Carla’s Dreams, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică. Telespectatorii vor avea astfel și ei ocazia să decidă alături de jurați cine merită sau nu să ajungă pe marile scene ale lumii, încă din etapa audiţiilor. Noi povești spectaculoase, talente care merită să fie arătate, momente care vor surprinde sau vor emoționa sunt scoase la iveală în noul sezon ”X Factor”, în fiecare marți, de la 20:00, la Antena 1.

 

 

Be the first to comment on "Ştefan Bãnicã, uluit de o concurentã „X Factor”: „Eşti de pe altã planetã! Eşti bombã cu ceas”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc