Raluca Bădulescu și-a șters ridurile și și-a remodelat buzele. Dr. Iancu Morad i-a oferit un look WOW pentru revenirea la Bravo, ai stil!

Raluca Bădulescu și-a șters ridurile și și-a remodelat buzele. Dr. Iancu Morad i-a oferit un look WOW pentru revenirea la Bravo, ai stilRaluca Bădulescu se pregătește de sărbători și pentru un nou sezon “Bravo, ai stil!”, ce va avea debutul în seara de Revelion. Vedeta și-a dorit să revină pe sticlă într-o formă de zile mari, cu un look proaspăt și întinerit, astfel că i-a făcut o vizită medicului său estetician, Dr. Iancu Morad. Acesta a realizat intervenții minim-invazive, cu efecte spectaculoase.

Vedeta TV are acum un ten întinerit, cu mai puține riduri și buze mai ample, frumos conturate. Medicul estetician Iancu Morad i-a injectat o cantitate mică de toxină botulinică în zonele unde ridurile erau vizibile, pentru a diminua aspectul acestora și a preîntâmpina apariția altora.

Apoi, medicul i-a refăcut volumul buzelor cu puțin ulei de silicon ce a oferit rezultat rapid și foarte natural în același timp.

Raluca Bădulescu, una dintre cele mai asumate vedete din peisajul monden românesc, este adepta  tratamentelor minim-invazive, bine efectuate, și, având tot timpul încredere deplină în doctorul Iancu Morad, are acum un chip strălucitor și fără riduri.

“Se apropie Crăciunul. Ce cadou mai frumos ne-am putea dori decât să ne mai reîntinerim puțin, să ne mai rearanjăm? Mă rog, cine are nevoie. Dar, dacă mă întrebați pe mine, există nenumărate procedee care s-au inventat acum, pe care le face domnul doctor Iancu Morad, care sunt minim-invazive și care ne ajută să ne simțim mai frumoase, mai bine în pielea noastră… iar eu vreau să fiu ajutată. All I want for Christmas is doctor Iancu Morad! Luxury Aesthetics, cea mai tare clinică de înfrumusețare! Mă faci strălucitoare, și superbă și minunată, acum, pentru noul sezon de filmări Bravo, ai stil”, le-a spus vedeta fanilor săi printr-o postare pe pagina de socializare.

Dr. Iancu Morad este cel responsabil și pentru aspectul fizic atât de lăudat al altor vedete din showbiz, precum Tania Budi, Cătălin Botezatu ori Giulia Anghelescu.

Tania Budi, spre exemplu, își curăță și își hrănește pielea în profunzime cu Jet-Concept. Acest tratament are capacitatea de a îndepărta din adâncime toate impuritățile și celulele moarte de piele, astfel că pielea arată proaspătă, iar semnele vizibile ale factorilor agresivi care o îmbătrânesc sunt estompați. Cu ajutorul jetului puternic de aer, pielea primește un cocktail de acid hialuronic și vitamine care o reîmprospătează.

Apoi, Tania recurge la Terapia Dracula la un interval de 4-5 luni. Se recoltează o cantitate mică de sânge, este centrifugat, prelucrat și îmbogățit cu cei mai importanți nutrienți de care are nevoie tenul pentru a întineri. Un adevărat cocktail de vitamine și acid hialuronic, care este apoi introdus în piele în zonele dorite (ten, decolteu, mâini), activându-se mecanismul natural de refacere a țesuturilor la care participă propriile celule stem, astfel că pielea ridată și uscată se reface pe cale naturală.

Acest procedeu este urmat inclusiv de mari vedete de peste ocean, rezultatele fiind vizibile și admirate de public pe covorul roșu al marilor ceremonii de la Hollywood.

Tratamentele sunt realizate de Dr. Iancu Morad în cadrul clinicii sale, Luxury Aesthetics din București.

Be the first to comment on "Raluca Bădulescu și-a șters ridurile și și-a remodelat buzele. Dr. Iancu Morad i-a oferit un look WOW pentru revenirea la Bravo, ai stil!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc