Raluca Bădulescu și-a făcut Biolifting, cel mai eficient tratament anti-ageing fără bisturiu

RRaluca Bădulescu întâmpină primăvara cu un ten proaspăt și întinerit. Vedeta de televiziune se poate lăuda acum cu un ten luminos și fără riduri, grație unui tratament inovator, ce nu presupune operație, realizat de medicul său estetician, Dr. Iancu Morad.

Este vorba de Biolifting, considerat în prezent cel mai eficient tratament anti-aging, fără bisturiu.

Raluca si Dr. Murad

În urma procedurii, Raluca Bădulescu a obținut un ten ferm, întinerit, o piele mai elastică și radiantă. 

“Eu merg odată la câteva luni la medicul meu, Iancu Morad, și îl rog să-mi recomande cele mai eficiente proceduri anti-ageing. Acum, că a sosit primăvara, el mi-a recomandat Biolifting. Ascult mereu sfatul său pentru că am mare încredere în dumnealui. Toată procedura a durat o oră și jumătate și o voi repeta o dată la trei luni în primul an, iar apoi o ședință de Biolifting pe an pentru întreținere. Nu se compară cu nicio cremă, oricât de scumpă ar fi ea”, declară Raluca Badulescu.

Biolifting este o procedură bazată pe prelucrarea sângelui propriu și îmbogățirea lui cu o serie de substanțe hrănitoare, specifice organismului. Este indicată mai ales persoanelor trecute de vârsta de 40 de ani.

Medicul estetician Iancu Morad explică în ce mod acționează acest tratament.

“Această procedură se bazează pe celulele pe care le avem cu toții în organism. Recoltăm sânge, îl prelucrăm în diverse aparate și formăm două tipuri de substanță. Prima este un ser activ pe care îl reîmbogățim cu aminoacizi și acid hialuronic.  Cu ajutorul unui aparat ce se numeste Dermapen îl intoducem apoi la nivelul mezodermului. Acest ser va oferi pielii elasticitate și fermitate.  A doua substanță obținută este transformată cu plasma gel. Aceasta este echivalentul acidului hialuronic, însa este 100% naturală, produsă doar din sângele pacientului și este indicată pentru injectarea mai profundă. Ne ajută să remodelăm zonele unde s-a pierdut din volum din cauza înaintării în vârstă, spre exemplu. Astfel, avem parte de o întinerire din profunzime în toate stadiile. Sunt proceduri indicate mai ales persoanelor ce au depășit vârsta de 40 de ani și care caută soluții pentru a trata semnele înaintării în vârstă, fără a apela la bisturiu”, declară medicul estetician Iancu Morad.

Intervenția a fost realizată la clinica medicului Iancu Morad, Luxury Aesthetics din București, acolo unde își fac tratamente și alte vedete precum Tania Budi, Giulia Anghelescu sau Cătălin Botezatu.

Be the first to comment on "Raluca Bădulescu și-a făcut Biolifting, cel mai eficient tratament anti-ageing fără bisturiu"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc