Paula Chirilă a prins buchetul la nunta Wandei

Paula Chirilă merge iar la altar? Vedeta a prins buchetul la nunta lui DJ Wanda și este foarte încântată de acest lucru. Ea a divorțat în 2017 de Marius Aciu, dar acum privește cu optimism în viitor.

Paula Chirilă (44 ani) și Adina Buzatu s-au numărat printre invitați la nunta lui DJ Wanda cu iubitul ei, Karl Katavich. Evenimentul a avut loc în Marea Britanie. Buchetul de mireasă l-a prins… Paula Chirilă. ”Ghici cine a prins buchetul? ”, a scris Paula în dreptul imaginii cu superbul buchet de flori pe care l-a prins. În 2017, după 12 ani de mariaj, Paula Chirilă a decis să divorţeze de soţul ei, Marius Aciu, cu care are o fetiţă superbă, în vârstă de 10 ani, pe nume Carla.

DJ Wanda s-a casatorit la Londra

DJ Wanda s-a căsătorit la Londra

DJ Wanda s-a căsătorit luni în Londra cu iubitul ei, Karl Katavich în cadrul unei ceremonii discrete. Evenimentul a avut loc într-un cadru select, la unul din cele mai exclusiviste hoteluri din capitala Marii Britanii. DJ Wanda și Karl, a spus ”Da” în fața ofițerului Stării Civile și a celor peste 40 de invitați. Românca a avut o apariție de-a dreptul spectaculoasă. A îmbrăcat o superb rochie de mireasă, creată de designerul sud-african David Fieldman pentru Vogue Japonia, a fost accesorizată cu o pălărie albă de tip Top Hat, creată de Victoria Grant, un model ce a fost purtat și de celebra Gwen Stefani. Creatorul Victoria Grant este unul din cei mai bine cotați pentru acest tip de accesorii, creațiile sale fiind purtate de celebrități precum Beyonce, Rihanna, Kylie Minogue, Lady Gaga say Katy Perry. Soțul vedetei, Karl a purtat un costum elegant, cu sacou din catifea, cămașă albă și ciocate din piele de crocodil, o costumație inspirată de stilul lui Pete Doherty, fostul soț al regretatei Amy Winehouse.

 

Be the first to comment on "Paula Chirilă a prins buchetul la nunta Wandei"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc