Paul Surugiu-Fuego: ”Nu e deloc simplu să ajuți, să sprijini performanța..”

”Nu e deloc simplu să ajuți, să sprijini performanța și să dai șansa tinerilor să se exprime, să caute succesul, să urce pe marile scene, în fața publicului. E un fel de test pe care aceștia trebuie să-l treacă, găsind mai apoi lumina, drumul pe care să-l îmbrățișeze. Orice festival e un examen cu nenumărate lecții de învățat la final, cu experiențe pozitive.
Și după cum spuneam, nu e ușor să fii promotorul frumosului. La festivalul „IEDERA – UN COLȚ DE RAI”, acolo unde ART BY FUEGO a acordat, pentru al doilea an, mai multe premii, doamna Otilia Tomescu își pune toată priceperea, dăruirea, emoția, pentru a face ca lucrurile să meargă ca pe roate și să poată oferi tinerilor cele mai bune condiții pentru a performa. Al doilea premiu oferit de Paul Surugiu a mers către DUMITRACHE MARIUS, un talent excepțional, o voce în formare, cu atitudine, dăruire, emoție. Marius a ales o partitură complexă pentru concurs, piesa lui Dinu Giurgiu – „ÎNTR-O ZI” – pe care a cântat-o ireproșabil și chiar în duet cu Fuego, la festivitatea de premiere.
Marius este un elev minunat, are mai multe hobby-uri și o mulțime de premii și performanțe până în prezent. Îi dorim mult succes în viitor și suntem siguri că va reuși să cucerească multe inimi prin carisma și vocea sa! #sprijin #artbyfuego”, scrie Paul Surugiu-Fuego pe Facebook. 

Be the first to comment on "Paul Surugiu-Fuego: ”Nu e deloc simplu să ajuți, să sprijini performanța..”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc