Paul Surugiu-Fuego: ”Nu m-am considerat niciodată vreun mare moderator!”

”Nu m-am considerat niciodată vreun mare moderator! Poate că în timp mi-am dezvoltat o lejeritate și o fluență, dar cred că sunt oameni care știu cu adevărat să facă această profesie. Eu mă joc, din pasiune, și uite că de aproape 15 ani, am legături directe cu televiziunea, în diverse formate, în calitate de prezentator. Am reușit, zic eu, să evoluez și să construiesc povești frumoase.
De 9 ani prezint FAMILIA FAVORIT, o emisiune simplă, de divertisment, cu multă muzică, ce a crescut în ani, reușind să premieze peste 150 de artiști ai României, de ieri și azi, pentru arta lor, oferind totodată multor cântăreți șansa de a promova ceea ce fac, fără a fi nevoiți să vorbească despre viața personală sau despre alte cancanuri.
Firește că mai trebuie să evoluăm, dar suntem o echipă mică, independentă, fără bugete impresionante. Duminică seara, de la ora 20.00, celebrăm 9 ani, alături de o gardă impresionantă de prieteni – Gabriel Dorobanțu, Marcel Pavel, Ileana Șipoteanu, Sanda Ladoși, Mioara Velicu, Maria Dragomiroiu, Silvia Dumitrescu, Wilmark, Ionuț Galani și mulți alții.
Nu ratați așadar, de la ora 20.00, pe Favorit TV, o gală plină de surprize! #familiafavorit #9ani”, Paul Surugiu-Fuego.

Be the first to comment on "Paul Surugiu-Fuego: ”Nu m-am considerat niciodată vreun mare moderator!”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea Presei - Știri și informațiiRO PRESS - Știri, Informații, Reportaje, Interviuri, AncheteTomis Press - Știri și informațiiAdyDev Media