Paul Surugiu-Fuego: ”Anii nu-i simt! Sunt un fel de ceva trecut în buletin! Eu sunt încă un adolescent care-ar împodobi, spre disperarea multora, în permanență bradul”

Cândva, ziua de 23 august înseamnă motiv de celebrare pentru țara întreagă. Era ziua eliberării de jugul fascist, dar azi e mare sărbătoare pentru că e ziua lui Paul Surugiu Fuego, artistul romantic iubit de mai toate doamnele României, pentru sinceritatea sa, pentru muzica specială și pentru felul în care alege să-și clădească cariera, ce ține de peste 25 de ani, având 31 de albume lansate și 600 de piese.

Paul Surugiu-Fuego este artistul care a punctat de minune, în timp, la capitolul popularitate, ajungând, astăzi, unul dintre cei mai îndrăgiți și iubiți interpreți ai muzicii romantice, notorietatea sa fiind greu de egalat în rândul celor care pășesc în această industrie. Determinarea, voința și proiectele ambițioase au stat la baza acestei performanțe. Elev al maestrului George Grigoriu, Paul Surugiu- Fuego a debutat cântând latino, iar mai apoi a abordat mai toate stilurile muzicale, demonstrând că este un artist complet și complex. 

“Cu bune și rele, sunt un om împlinit, obișnuit și n-am nimic deosebit! Nu mă simt confortabil de ziua mea! Da, mă bucur să primesc urări, nu sunt ipocrit, dar aș prefer să treacă mai repede și să revin la normal pentru că desi sunt artist, nu mă omor după celebritatea aferentă. Eu am muncit să ajung până aici și acești 42 de ani i-am clădit cu seriozitate, construind un nume, fără să iau ceva în râs sau să mă joc. Anii nu-i simt! Sunt un fel de ceva trecut în buletin! Eu sunt încă un adolescent care-ar împodobi, spre disperarea multora, în permanență bradul (râde ). Cred că azi, cel mai onorant pentru mine, e să primesc gânduri frumoase de la oamenii cărora mă adresez, care-s cei mai importanți. Cu bune și rele, publicul e măsura muncii noastre și nu putem renega asta, iar eu le mulțumesc tuturor celor care, an de an, îmi sunt alături, lansând azi, de la ora 16.00, pe pagina mea de Facebook, o nouă melodie – ZIUA MEA!”, spune Paul Surugiu-Fuego, care azi, 23 august, a împlinit 42 de ani. Tot azi este și ziua Andrei, care a împlinit 32 de ani, dar și a lui Mădălin Ionescu care a făcut 48 de ani.

Aici cu prietenii Alina si Romeo de la Alesis

Ascultă noua piesă lansată de Fuego aici:

https://www.facebook.com/paulsurugiufuegoofficial/videos/225733571429493/

Be the first to comment on "Paul Surugiu-Fuego: ”Anii nu-i simt! Sunt un fel de ceva trecut în buletin! Eu sunt încă un adolescent care-ar împodobi, spre disperarea multora, în permanență bradul”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc