Paul Surugiu – Fuego: ”De 10 ani, prin țară, în turneele mele naționale, am învățat să mă bucur pentru fiecare gest, pentru aplauze”

”Mulți spun că nu mai știu ce sunt alea emoții înaintea unui spectacol. Anii de experiență, munca, perseverența m-au făcut să-mi dau seama că e mult mai rău atunci când nu-ți transpiră mâinile, ori când nu te stresezi de teama a ceea ce vei face.
Eu am emoții de fiecare dată, nu ca semn de slăbiciune, pentru că știu că mi-am făcut temele, ci ca un firesc sentiment de responsabilitate față de cei veniți să mă vadă.
Lucrez în schimb la asta și pierd rapid orice urmă de stres atunci când văd cum publicul se bucură că mă vede.
De 10 ani, prin țară, în turneele mele naționale, am învățat să mă bucur pentru fiecare gest, pentru aplauze. Acum sărbătorim, împreună, cu ZĂPEZILE DE ALTĂDATĂ, un turneu aniversar cu cele mai frumoase piese de Crăciun din repertoriul meu, cu noutăți și schimbări de gen. Pornesc cu band-ul în câteva zile, pe 6 decembrie și ne oprim abia pe 23 decembrie! Aveți bilete?”,
scrie Paul Surugiu pe Facebook.
paul

Be the first to comment on "Paul Surugiu – Fuego: ”De 10 ani, prin țară, în turneele mele naționale, am învățat să mă bucur pentru fiecare gest, pentru aplauze”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings Stores