O studentă goală pe străzi în Iași! Ce s-a întâmplat

O tânără în vârstă de 26 de ani, de naționalitate franceză, a fost găsită goală-pușcă pe o stradă din centrul Iașului, în urmă cu 2 zile.

Un cunoscut de-al fetei a sunat la 112, iar la fața locului a ajuns un echipaj de Poliție, care a legitimat-o pe tânără și a aflat că aceasta este de cetățenie franceză.

Printr-un apel la 112, se solicita o ambulanță și un echipaj de Poliție pentru o tânără de naționalitate franceză, care era agitată. Din decaratia apelantului (un cunoscut al pacientei), aceasta alearga pe strada Ștefan cel Mare și Sfânt, din Iași, complet dezbracată. La fața locului a mers un echipaj de Poliție și un echipaj SMURD de prim ajutor. Aceasta a fost prinsă de Poliție în scara unui bloc și adusă la Spitalul Sfântul Spiridon, unde i-au fost recoltate probe toxicologice care evidențiază consumul de substanțe de abuz ce determină dependența. Ulterior, pacienta a fost dirijată către Institutul de Psihiatrie Socola, pentru continuarea investigațiilor și tratament de specialitate”, a declarat miercuri prof.univ.dr. Diana Cimpoeșu, coordonatoarea UPU-SMURD Iași, preluat de realitateadeiasi.net.

Be the first to comment on "O studentă goală pe străzi în Iași! Ce s-a întâmplat"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc