MODIFICĂRI. Show-ul “Super Potriveala” va fi difuzat în fiecare vineri, de la ora 23:00, la Kanal D


#Începand de vineri, 15 septembrie, emisiunea prezentata de Jorge va putea fi urmarita imediat dupa serialul feonomen “Patria mea esti tu!”

Kanal D le-a pregatit surprize fabuloase fanilor showului concurs “Super Potriveala” care va putea fi urmarit in fiecare vineri, incepand cu ora 23:00, la Kanal D. Vedete alese pe spranceana si iubite de publicul din Romania se vor potrivi in cuvinte cu doi concurenti dornici de castiguri uriase – acestia vor putea castiga sume de bani de pana la 25.000 de lei in fiecare editie.
Suspans, distractie, muzica, replici memorabile si nume mari din showbiz-ul autohton, de toate acestea vor avea parte telespectatorii Kanal D. In editia de saptamana aceasta a emisiunii “Super Potriveala”, sase vedete de top vor face parte din panelul care ii pot ajuta pe participant sa castige sume impresionante de baniu, doar cu ajutorul cuvintelor. Teo Trandafir, Victor Slav, Bogdan Vladau, Anna Lesko, Daniel Buzdugan si Bianca Dragusanu dau startul distractiei in cea de-a treia editie a show-ului de la Kanal D.
Asteptarile sunt foarte mari de aceasta data, avand in vedere ca in editia precedent suma castigurilor ajungand la 25.000 de lei.
Runde pline de suspans, nervi intinsi la maximum si emotii uriase, stari de la agonie la extaz, prin toate acestea vor trece concurentii din editia difuzata in aceasta saptamana. Cum ii vor ajuta vedetele pe concurenti sa castige, care vor fi cuvintele care ii vor pune in incurcatura pe acestia si cine va castiga, veti putea afla urmarind show-ul “Super Potriveala”, difuzat vineri, 15 septembrie, la ora 23:00, imediat dupa serialul fenomen “Patria mea esti tu!”.

Be the first to comment on "MODIFICĂRI. Show-ul “Super Potriveala” va fi difuzat în fiecare vineri, de la ora 23:00, la Kanal D"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc