Marina Voica a fost serbată pentru întreaga carieră de emisiunea ”Acasă la Electrecord”! Când va fi difuzată emisia

Marina Voica (83 ani) a primit o distincție, pe care trebuia să o primească pe scena Festivalului Mamaia din acest an, pentru întreaga activitate, numai că, organizatorii nu au avut cum să strângă bani, firmele fiind în vacanță. Diploma a venit la câteva zile după ce artista și-a serbat ziua de naștere. Aceasta i-a fost oferită de Electrecord în cadrul unei filmări pentru emisiunea ”Acasă la Electrecord”, ce va fi difuzată luni, pe postul Etno TV. O surpriză a fost prezentatoarea Anne-Marie Ionescu care i-a oferit o superbă melodie Marinei Voica.

Marina Voica si Cornelia Catanga

Cornelia Catanga a venit și ea special să-i cânte artistei la Casa Don Petro, o locație de vis lângă București, pe Autostrada A1, unde a fost serbată Marina Voica, dar și impresarul Lucian Ionescu. Aceasta a fost și prima cântare a reginei muzicii lăutărești, la două luni de când a făcut infarct. Cornelia Catanga a slăbit aproape 30 de kg, însă și Marina Voica are un trup de senzație. Aceasta din urmă se menține cu o alimentație sănătoasă și sport pe măsură. Marina Voica face zilnic genoflexiuni, uneori chiar și câte 100 pe zi.

Marina Voica a dansat pe melodiile lautaresti ale Corneliei Catanga la casa Don pedro de pe Autostrada A 1, km 45.
Marina Voica a dansat, Cornelia Catanga a sustinut o repriza muzicala

Be the first to comment on "Marina Voica a fost serbată pentru întreaga carieră de emisiunea ”Acasă la Electrecord”! Când va fi difuzată emisia"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc