Fuego: ”Nu vă dezvăluim prea multe, pentru că totul va trebui trăit la intensitate maximă. Dar vom avea două generații în platou!”

”Ediția aceasta va fi una încărcată de tot felul de stări. Va fi animată, plină de frumos, de suprize, de o fluență a momentelor și de excelență din toate punctele de vedere. Duupă cum vă spuneam încă de ieri, marele compozitor HORIA MOCULESCU va avea parte de tot felul de momente unice, ca o încununare a unei munci asidue pentru muzica ușoară românească. Nu vă dezvăluim prea multe, pentru că totul va trebui trăit la intensitate maximă. Dar vom avea două generații în platou! Una tânără, reprezentată de ANGELA GHEORGHIU, elevă a lui Horia Moculescu, care va interpreta o piesă scrisă chiar de acesta. La doar 9 ani, ea canta la pian, picteaza si canta vocal, reusind sa le imbine de minune pe toate trei. Vine dintr-o familie de muzicieni cu tradiție și vă va încânta cu prezența ei. De asemenea, emoția va ajunge la cote maxime când își va face apariția imensul artist, vocea de aur GEORGE NICOLESCU! Nu sunt foarte multe de spus! URMĂRIȚI-NE!”, scrie Paul Surugiu-Fuego pe Facebook.


Be the first to comment on "Fuego: ”Nu vă dezvăluim prea multe, pentru că totul va trebui trăit la intensitate maximă. Dar vom avea două generații în platou!”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev MediaFocus Actual4x4 desert safari toursThe Bearings Stores