Ce a eliminat Kinga Sebestyen din alimentație de arată perfect la 44 de ani

Kinga Sebestyen ne uimește din ce în ce mai mult cu modul în care arată la cei 44 de ani ai săi. Celebra antrenoare de Kangoo Jumps are o siluetă perfectă, fără urmă de celulită, cu abdomen plat, cu pătrățele, și musculatura corpului tonifiată.

Rezultatele spectaculoase sunt de durată întrucât face sport aproape zilnic, arzând în jurul a 1000 de calorii în urma unei sesiuni de Kangoo Jumps, dar este și atentă să nu consume alimente care i-ar afecta atât silueta cât și sănătatea.

„Am 4-5 mese pe zi, în cantități mici sau moderate, în funcție de cât de mult efort depun în acea zi la antrenamente. Iau un mic dejun bogat în carbohidrați și proteine. De exemplu, șuncă de curcan, ouă fierte sau ochi, cereale cu iaurt și fructe. Plus jumătate de ananas. La prânz, carne la grătar cu salată, iar seara salată ușoară sau orez cu legume.

Important este însă și ce am exclus definitiv din alimentație. Sunt produse pe care ești tentat să le cumperi din magazine pentru că sunt ieftine și aparent bune la gust. Însă multe dintre ele conțin mulți conservanți și nu sunt deloc bune pentru sănătate pe termen lung. Nu mai spun că nu poți avea o siluetă armonioasă dacă le consumi. Eu am exclus complet mezelurile de orice tip, salam, parizer, cremvurști, pate de ficat, semi-preparatele, foietajele, cartofii prăjiți, pastele și pâinea din făină albă. În plus, nu consum brânză grasă, fructele în conserve, zahăr, sare în exces, alcool și băuturi carbogazoase. Acestea sunt, de altfel, reguli elementare pentru oricine își dorește să slăbească ori să își mențină silueta și să fie sănătos. Când suntem foarte tineri, avem metabolismul alert și nu observăm cât ne dăunează aceste alimente, însă, odată cu înaintarea în vârstă, orice exces sau abatere de acest tip se vede imediat la siluetă și la sănătate”, declară Kinga Sebestyen.

În prezent, celebra antrenoare are 53 kilograme, la înălțimea de 1,70 m, siluetă de invidiat pe care a afișat-o în cea mai recentă ședință foto, postată pe paginile ei de socializare.

Kinga nu este singurul exemplu de reușită în acest sens. La orele ei vin și femei de peste 50 de ani care ajung să aibă o siluetă invidiată chiar de fiicele lor.

„Eu fac sport aproape zilnic pe ghete rebound. Predau pentru instructori, țin ore cu publicul sau doar mă antrenez eu, cert este că se topesc peste 1000 de calorii de fiecare dată. Uneori am și două serii pe zi, astfel că se duc peste 1500 de calorii. Este un sport frumos, energizant și foarte benefic atunci când vrei să arzi calorii și să ai mușchii perfect tonifiați. Când nu fac Kangoo Jumps, obișnuiesc să merg la înot, la saună, la sala de fitness pentru a-mi lucra mușchii la aparate și apoi neapărat la masaj. Corpul meu s-a obișnuit cu mișcarea. Nu pot trăi fără sport și sunt bucuroasă că, la 43 de ani, sunt mai în formă ca niciodată. Am în jurul meu femei cu vârsta între 40 și 60 de ani care au descoperit Kangoo Jumps și au devenit instructori acreditați. Arată, la vârsta lor, incredibil de bine, cu pătrățele pe abdomen. Sunt fericită că atât de mulți oameni, de la copii la oameni în vârstă vin la ore de Kangoo Jumps. Sportul înseamnă sănătate și o stare de bine permanentă”, a declarat Kinga Sebestyen.

Be the first to comment on "Ce a eliminat Kinga Sebestyen din alimentație de arată perfect la 44 de ani"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc