Daniela Gyorfi și George Tal, despre povestea lor de iubire cu suișuri și coborâșuri, la ”Totul pentru dragoste”

Cântăreața Daniela Gyorfi și George Tal, cel care îi este iubit și impresar, vin astăzi, de la ora 14.00, în cadrul emisiunii ”Totul pentru dragoste”, moderată de Mirela Vaida la Antena 1, unde vorbesc despre relația lor, cu bune și cu rele.

Daniela Gyorfi formează un cuplu cu impresarul său George Tal din anul 2006, iar Maria este primul copil al artistei. Atunci când nu este pe scenă şi nu are contracte de onorat în străinătate, vedeta îi acordă tot timpul fetiței ei de şapte ani.

“Eu l-am cunoscut în Germania. Faptul că el acolo avea  o situaţie, avea şi doi copii din prima căsătorie, eu o aveam aici pe mama… a fost o situaţie puţin complicată. Nu am crezut în relaţia asta. Până la urmă lucrurile s-au aşezat. El a spus să stăm împreună, să vedem dacă ne înţelegem. Ne-am certat, ne-am despărţit. Nu a fost niciun motiv, doar orgoliul amândurora. Suntem două pietre foarte tari. Nimeni nu a crezut în această relaţie”, a spune Daniela Gyorfi.

Daniela spune că ea și George Tal se potrivesc, dar sarea și piperul nu lipsesc din relația lor, pentru că există certuri din motive de gelozie.

Despre cum au ajuns împreună și cum au rezistat 12 ani, despre apariția fiicei lor, dar și despre motivul pentru care nu se căsătoresc, Daniela Gyorfi și George Tal vorbesc astăzi, de la ora 14.00, în cadrul emisiunii ”Totul pentru dragoste”, moderată de Mirela Vaida la Antena 1.

Be the first to comment on "Daniela Gyorfi și George Tal, despre povestea lor de iubire cu suișuri și coborâșuri, la ”Totul pentru dragoste”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc