Ela Crăciun a făcut prima scrisoare video pentru Moș Nicolae și Moș Crăciun. Iată ce cadouri își doresc copiii ei!

Pentru a ține pasul cu tehnologia, copiii de azi fiind conectați în mare parte la internet și telefoane mobile, Ela Crăciun a decis ca anul acesta scrisoarea pe care le-o trimite lui Moș Nicolae și lui Moș Crăciun să fie, de fapt, o înregistrare video postată pe YouTube.

Vedeta TV a colindat magazinele alături de fiica ei, Alesia, și împreună au decis ce cadouri să îi roage pe aceștia să le aducă anul acesta.

„Mă numesc Alesia, am șase ani și am fost o fetiță cuminte. Te-aș ruga să ne aduci cadou următoarele lucruri. Pentru mine un cățeluș de pluș și o păpușă. Pentru fratele meu mai mare, Alex, un joc Darts, un sac de box, pantaloni și cămașă, iar pentru bebe Nicholas o păpușă vorbitoare, o babețică și un costumaș de Moș Crăciun. Mie îmi plac foarte mult cărțile. Pentru fratele meu mai mare îmi doresc să primească o carte ‚Povești pentru băieți care au curaj să fie altfel’, pentru bebe cartea ‚În căutarea lui Moș Crăciun’, pentru că el e mic și nu știe cine e Moș Crăciun, și pentru mine,  pentru că am citit multe cărți, să primesc ‚Povești de seară pentru fete rebele’. Moș Crăciun și Moș Nicolae, vă așteptăm!”, a transmis Alesia în înregistrarea video postată de Ela Crăciun pe canalul ei de YouTube.

Be the first to comment on "Ela Crăciun a făcut prima scrisoare video pentru Moș Nicolae și Moș Crăciun. Iată ce cadouri își doresc copiii ei!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc