Ce a lăsat la vedete Meghan Markle la funeraliile Reginei!

Meghan Markle
Ce a făcut Meghan Markle, la funeraliile Reginei. Sursa foto: Facebook

Regina Elisabeta a II-a, cel mai longeviv monarh al Marii Britanii, a murit pe data de 8 septembrie la vârsta de 96 de ani. Aceasta a fost regina Regatului Unit timp de peste 70 de ani. Regina Elisabeta a urcat pe tron ​​după moartea tatălui ei, regele George al VI-lea, în 1952. La funeraliile acesteia, au fost prezenți toți membrii familiei. Iată ce a făcut Meghan Markle și mai ales, ce a lăsat la vedere.

Prințul Harry și Meghan Markle au venit la funeraliile Reginei Elisabeta de la Palatul Westminster

Markle și Harry se află de câteva zile în Marea Britanie, pentru a-i aduce un ultim omagiu Reginei Elisabeta. Ea a fost văzută prima dată în timp ce s-a alăturat lui Harry și altor membri ai Familiei Regale, inclusiv Kate și Will, noii prinț și prințesă de Wales, în timp ce sicriul reginei se deplasa de la Palatul Buckingham la Westminster Hall unde a fost depus timp de patru zile.

Megan s-a alăturat socrilor săi regali la Palatul Westminster pentru a-și prezenta omagiile regretatei regine Elisabeta a II-a. Ducesa de Sussex a fost văzută purtând o ținută complet neagră, în semn de doliu. Însă ca simbol ciudat a fost observat pe talpa pantofului său, când și-a prezentat omagiile reginei.

Emblema bizară a fost în cele din urmă explicată

Când Megan a făcut o reverență la sicriul Reginei Elisabeta, fanii ei au observat un simbol ciudat pe talpa pantofului ei, format din trei linii drepte și una curbată, toate suprapuse. Toți cei din jur s-au întrebat imediat ce înseamnă acesta, unii speculând că ar fi putut fi un omagiu personal adus bunicii defuncte a soțului ei sau doar o adăugire personalizată la tocuri.

Potrivit Daily Star, pantofii clasici sunt realizați de Paul Andrew, un designer de modă de lux care își creează pantofii italieni artizanali de la baza sa din New York, scrie impact.ro.

Numele designerului amintit este sursa de inspirație pentru simbolurile „P” și „A” de pe tălpile tocurilor lui Meghan Markle.

Cei pasionați de fashion sunt de părere că aceasta poartă pantofii săi Pump It Up Heels – un model pe care l-a mai purtat pentru un angajament regal în Irlanda, înainte ca Meghan și Harry să părăsească familia regală. Fosta actriță din serialul Suits a purtat, de asemenea, o pereche de cercei cu perle și diamante pe care Majestatea Sa i-a făcut-o cadou înainte de prima lor logodnă din 2018.

Be the first to comment on "Ce a lăsat la vedete Meghan Markle la funeraliile Reginei!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc