Cătălin Măruță slăbește 6 kilograme până la Crăciun la Bodyshape?

În ciuda programului încărcat de zi cu zi, Cătălin Măruță a reușit să găsească timp, măcar o oră de trei ori pe săptămână, pentru a merge la antrenamentele Bodyshape și a da jos kilogramele acumulate în ultimul timp.

Îndrăgitul prezentator TV a descoperit cunoscuta sală de sport în luna septembrie a acestui an, când a și luat parte la primul antrenament menit să ardă rapid depozitele de grăsime.

A urmat însă o perioadă extrem de încărcată, odată cu lansarea noului sezon al emisiunii La Măruță, astfel că abia zilele trecute a reușit să își adapteze programul zilnic pentru a introduce și sesiunile de sport în mod regulat.

Dacă va reuși să respecte orele de antrenament, sunt mari șanse ca 2019 să îl găsească în cea mai bună formă fizică din ultimii ani. Asta deoarece, prin programul 6 Week Challenge, se pot da jos 6 kilograme în 6 săptămâni.

“Dacă unii îngrașă porcul în ajun, eu fac total invers. Sunt extrem de preocupat să alung cozonacii, ciorbele, micii, slăninuța și toate bunătățile pe care le-am savurat anul asta. Și vreau să mă țin de treabă că-s oltean ambițios!”, a scris Cătălin Măruță pe pagina lui de socializare în dreptul fotografiei realizată la antrenamentul Bodyshape.

Bodyshape Transformation Center este centrul de transformare din București frecventat și de alte vedete din showbiz precum Andreea Marin, Iuliana Marciuc, Andreea Marinescu și Carmen Negoiță.

Bodyshape Transformation Center este centrul de transformare corporală care îmbină antrenamentele de scurtă durată, dar foarte eficiente, cu plan de nutriție personalizat și sesiuni de coaching pentru ca cei care își doresc să slăbească și să ajungă în forma fizică dorită să obțină rezultate rapide și de durată. Sute de oameni au reușit să slăbească peste 3000 de kilograme și 20.000 de centimetri din talie prin antrenamentele de la Bodyshape, în special prin programul 6 Week Challenge, care are ca scop eliminarea a 6 kilograme în doar 6 săptămâni.

Bodyshape Transformation Center (www.bodyshapetransformation.com) se află în București, în zona Aviației, pe str. Nicolae Caramfil, nr. 71-73, scara B, parter.

Be the first to comment on "Cătălin Măruță slăbește 6 kilograme până la Crăciun la Bodyshape?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc