Carla’s Dreams, intrigat de o concurentă la X Factor: “Arăți special!”

La doar 18 ani, Mălina Ciarnău este o apariție non-conformistă care nu va trece neobservată pe scena “X Factor”, în cea de-a șaptea ediție a emisiunii, difuzată la Antena 1 marți seară, de la ora 20:00. Vestimentația și atitudinea tinerei îi vor intriga pe jurați încă din primul moment, în special pe Carla’s Dreams, care pare foarte interesat de semnificațiile tatuajelor Mălinei: “Arăți special. Dar nu pot să nu întreb, ce este cu tatuajele acelea?”.

Tot el va dori sã ştie şi ce a determinat-o pe tânãra concurentã sã îşi facã o schimbare aşa drasticã de look. “Cu doi ani în urmã eram genul de fatã simplã, banalã. Prima datã când m-am ras în cap, voiam o schimbare!”, le-a mãrturisit Mãlina juraţilor “X Factor”.

Chiar dacă aspectul este primul lucru ce va atrage atenția publicului și juraților, tânăra vrea să demonstreze că vocea este cea care o recomandă. Tocmai din acest motiv, la scurt timp după ce a absolvit liceul a decis că este cazul să își încerce norocul în show-ul de la Antena 1: “M-am gândit să particip anul acesta la X Factor pentru că mi-am dorit asta de mult timp. Este șansa vieții tale, ai șansa să te afirmi, să arăți ce poți.”.

Deși muzica este marea ei pasiune, emoțiile o vor însoți în fiecare moment pe scena X Factor, marți seară, de la 20:00. Cum va decurge audiția Mălinei, dar și ce părere vor avea jurații despre schimbarea drastică de look pe care concurenta a ales să o facă, telespectatorii vor afla în cea de-a șaptea ediție a show-ului de la Antena 1.

 

 

Be the first to comment on "Carla’s Dreams, intrigat de o concurentă la X Factor: “Arăți special!”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc