Carla’s Dreams cântă în deschiderea celor de la The Prodigy


Carla’s Dreams vor cânta în deschiderea celor de la The Prodigy la concertul pe care aceștia îl vor susține pe 3 iunie la Chișinău, în Piața Marii Adunări Naționale.

The Prodigy este una din cele mai de succes formaţii de muzică electronică din toate timpurile, care susţine cele mai grandioase show-uri din lume, cu piese cunoscute precum “Smack my Bitch Up”, “Firestarter” sau “Baby’s Got a Temper”.

“Este o onoare pentru noi să cântăm în deschiderea unei trupe emblematice în industria muzicală globală cum este Prodigy”, au spus Carla’s Dreams.

Carla’s Dreams vor prezenta albumul “Antiexemplu”, lansat în luna mai printr-un show sold out la Arenele Romane din București.

Albumul “Antiexemplu” include 11 piese, dintre care și două colaborări: una cu INNA pentru piesa “Tu și eu”, care are peste 12 milioane de vizualizări pe YouTube și în premieră, un remake al unei piese Carla’s Dreams – “Inima mea”, împreună cu Delia, precum și piese noi ca “Formula Apei”, “Animal de pradă”.

Carla’s Dreams feat. INNA – Tu si eu (Videoclip Oficial)

Albumul “Antiexemplu” este disponibil pe iTunes => https://itunes.apple.com/ro/album/antiexemplu/id1235617692

Cel mai recent single Carla’s Dreams “Până la sânge” are peste 6 milioane de vizualizări și este deja în topurile radiourilor și televiziunilor de specialitate.

Carla’s Dreams – Pana la sange

Global Records este una dintre principalele case de discuri din Romania, reprezentând artiști de top precum INNA, Antonia, Lariss, Karmen, Nicoleta Nuca, Carla’s Dreams, Lucia, Mira, Lori, Yanka, Vanotek, Ivana, GJAN.

Be the first to comment on "Carla’s Dreams cântă în deschiderea celor de la The Prodigy"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc