Andreea Marin, în cantonamentul frumuseții alături de ambasadoarele campaniei „Nu există nu se poate”!

Andreea Marin, în cantonamentul frumuseții alături de ambasadoarele campaniei „Nu există nu se poate”!

Video:

Cele opt ambasadoare ale mișcării naționale pentru frumusețe și echilibru au petrecut un weekend de neuitat la Domeniul Greaca, un tărâm de vis aflat aproape de Dunăre, alături de Andreea Marin și reprezentanții Top Line România, inițiatorii campaniei naționale #NuExistăNuSePoate, ajunsă în anul 3. În anii precedenți, femei din toate colțurile țării au trăit aceeași experiență a transformării minte, trup și suflet, cu rezultate uimitoare, pe termen lung.

Andreea Marin

Au fost zile memorabile, în care cele opt doamne, alese din mii de persoane înscrise din întreaga țară, au avut ocazia să se întâlnească fața în față cu specialiștii în înfrumusețare din saloanele partenere ale campaniei unde își vor modela corpul și vor cunoaște întinerirea tenului prin cele mai noi metode la nivel mondial, cu ajutorul tehnologiei și al produselor de top aduse în România de Top Line.

Mai mult, nutriționistul, psihologul, antrenorul de sport au făcut seminarii și antrenamente cu ambasadoarele, pentru a le pune la dispoziție informațiile utile pentru a ajunge la o balanță corectă în viața lor și un stil de viață sănătos. Au aflat și cum va decurge procesul de transformare estetică de care vor avea parte în următoarele două luni, cum pot fi personalizate tratamentele și faptul că, deși trăim într-un ritm rapid și uneori problemele de ordin financiar sau lipsa timpului sunt piedici pentru femei pentru a se îngriji cum se cuvine de ele însele, totuși există soluții la îndemână. Au înțeles că, dacă vrei cu adevărat, te documentezi, adaptezi, te așezi măcar din când pe primul plan așa cum meriți. Pentru că … nu există nu se poate! Campania demonstrează că, la orice vârstă, schimbarea în bine e posibilă.

“Mă bucur tare mult că am reușit să le cunoaștem indeaproape pe ambasadoarele noastre din a treia ediție. Acest weekend este foarte important, pentru că au putut descoperi ce tehnologii de ultimă generație aduce Top Line în saloanele partenere din România, tehnologii care le vor ajuta să îmbunătățească radical aspectul tenului și să le ajute să ajungă la silueta visată. Doamnele vor urma în aceste două luni tratamente precum LPG Alliance, pentru remodelare corporală și diminuarea celulitei, GUINOT Technispa, pentru slăbire localizată și eliminarea celulitei, CLATUU Alpha – tratamentul de crioterapie care elimină definitiv depozitele de grăsime, ritualurile de spa de la BABOR. Aspectul tenului lor va fi vizibil îmbunătățit cu ajutorul tratamentelor faciale din saloanele partenere și cu produsele cosmetice distribuite de Top Line. Cu acestea putem da timpul înapoi, putem să arătăm mai tinere cu cinci sau chiar cu zece ani. Tot ce au de făcut ambasadoarele noastre este să urmeze sfatul specialiștilor din saloanele de înfrumusețare și să fie consecvente, iar rezultatele se vor vedea rapid”, declară Diana Baicu, Director General Top Line Romania.

Deplasarea de weekend a fost și ocazia ca cele opt doamne să o cunoască personal pe Andreea Marin.

“Cele opt ambasadoare nu sunt în dezechilibru pur și simplu dintr-un moft sau pentru că nu vor să facă mișcare ori să meargă la salonul de înfrumusețare, ci pentru că parcurg situații de viață grele, au motivații, dar și blocaje ce pot fi depășite, și noi asta le învățăm. Că pot face o schimbare în bine, dar cu voință, cu determinare! Nimic bun nu vine ușor în viață și nu putem da vina mereu pe lipsa timpului, pe lipsurile materiale. Eu știu că se poate, dacă vrei cu adevărat, chiar și atunci. Am exemple de femei uimitoare în jurul meu, de la care am învățat enorm, dar și eu am pornit de la un nivel la care nu îmi permiteam ceea ce numim “lux”, dar am avut dorința să aflu, să adaptez, să îmi folosesc imaginația pentru a găsi soluții. Am creat conceptul campaniei, pornind de la motto-ul meu în viață, de fapt sunt vorbele tatălui meu repetate la greu :”Nu există nu se poate!”. Îmi spunea că, dacă nu am găsit încă soluția unei probleme de viață, îmi caut scuze, dar nu am destulă voință și ingeniozitate, de fapt, să sap adânc în mine, până găsesc rezolvarea. Când toate problemele și responsabilitatile se așează pe umerii unei femei, devine covârșitor, devine prea mult, îi e greu să se mai gândească și la ea însăși! Dar trebuie! Noi suntem aici să le ajutăm să învețe să își acorde timp și solutii pentru ele, căci nu pot fi izvor de iubire pentru ceilalți și de energie pozitivă”, a spus Andreea Marin.

Pe marginea piscinei, pentru prima oară în viață, doamnele sosite din diferite colțuri ale tarii au avut parte de o sesiune de yoga vinyasa, menită să le aducă flexibilitate, echilibru și relaxare.

“A fost minunată oră de yoga lângă apă, având liniștea drept companion! Am învățat să respirăm, să ne respectăm corpul, să îi mulțumim și să îl ajutăm să obțină flexibilitate”, mărturisește Andreea Marin.

“Noi am vrut să le arătăm doamnelor diverse căi prin care pot să se simtă mai bine în pielea lor, mai bine cu ele însele. Am ales yoga vinyasa pentru că o modalitate mai flexibilă. În funcție de cum te simți, poți să schimbi mișcările. Acestea curg una din cealaltă și te ajută să te echilibrezi. La final, îți dai seama că te simți mult mai bine cu tine însăți”, a explicat Diana Baicu.

Seara s-a încheiat cu un memorabil foc de tabără.

A doua zi a cantonamentului a început cu antrenamentul de aerobic pe marginea piscinei, în cadrul căruia antrenorul de la Bodyshape Transformation Center, Cornel Pantelin, multiplu medaliat la kaiac-canoe și premiat la Campionatele de Fitness și Culturism, le-a învățat pe invitate ce exerciții și mișcări pot face acasă pentru a completa seria de tratamente corporale în salon.

Irina Alionte, fondator Bodyshape Transformation Center, le-a consiliat personal pe cele opt ambasadoare pentru a găsi motivația de a face mișcare și a înțelege cum influențează pozitiv mișcarea nu doar silueta, ci și starea de bine de zi cu zi.

“Top Line, partenerul campaniei, a adus specialiștii în înfrumusețare care au început ședințele de machiaj, discuțiile despre aparatele performante ce vor fi în saloanele din țară. Cele opt ambasadoare au intrat deja pe mâinile specialiștilor de la care au primit sfaturi de îngrijire. La finalul campaniei ne vom întâlni pentru o ședință foto profesională, unde vor vedea în oglindă cea mai bună versiune a lor, după cele două luni de tratamente în saloanele partenere Top Line”, adaugă Andreea Marin.

Opt femei, cu vârsta cuprinsă între 30 de ani și 63 de ani, au intrat într-un cantonament al frumuseții, urmând tratamente de ultimă generație, tehnologii distribuite în România de Top Line, în saloanele partenere Top Line din orașele în care locuiesc.

În premieră, una din ambasadoarele  #NuExistăNuSePoate din acest an este o tânără imobilizată în scaun cu rotile, mama a trei copii, pe care i-a adus pe lume în perioada invalidității.

Ambasadoarele #NuExistăNuSePoate 2019

Loredana Vercruyssen, Bacău – 38 ani, consilier dezvoltare personală, mama a trei băieti de 4, 6 si 10 ani, pe care îi crește singură.

Oana Lipovanu, Iași – 31 ani, Area Sales Manager. A acumulat multe kilograme după sarcină.

Camelia Marcu, Timișoara – 41 ani, asistent personal, are o fetiță de 18 ani, cu handicap regresie a problemelor de sănătate.

Liliana Condrat, Baia Mare – 30 ani, economist, mama unei fetițe de 2 ani. Nu mai reușeste să se motiveze să revină la kilogramele de dinainte de naștere. Are 90 kg la înălțimea de 1,73 m.

Iulia Fedra, București – jurist, 39 ani, mama a doi copii. Are probleme cu tenul și 20 kg în plus față de normal. S-a confruntat cu depresie dupa nașterea celui de-al doilea copil.

Nicola Lavinia Bosilca, București – 63 de ani, traducător la Insititutul de cercetări aero-spațiale din București. A luat în greutate și spune că și-a pierdut stima de sine.

Dana Boțan, București – 60 ani. Inginer constructor, studentă în anul 2 la UNARTE, secția grafică, actriță în clasă de amatori.

Monica Radu, București – Are 44 ani. La 22 ani, în urma unui accident rutier, a ajuns în scaun cu rotile. Are 3 copii pe care i-a adus pe lume în perioada invalidității. A devenit o scriitoare, o femeie care și-a atins visurile.

Centrele Silhouette Unirii și Dorobanți din București, Elysees Beauty Studio din Timișoara, Spa Metisse din Baia Mare, Floarea de Colț din Bacău și Gioconda Medical Spa din Iași sunt locurile în care specialiștii așteaptă participanții cu brațele deschise.

Pentru a slăbi și a-și remodela silueta, ambasadorii #NuExistăNuSePoate din acest an vor urma tratamente de top precum LPG Alliance, CLATUU Alpha și TechniSpa. Pentru a avea un ten sănătos și reîntinerit, vor fi urmate tratamentele Vivace, Aquapure, Dermia, Guinot Energy Cellulaire, precum și produse cosmetice profesionale Academie. Sesiunile de spa, pe baza mult-apreciatelor produse Babor Spa, vor oferi relaxarea și echilibrul minte-trup-suflet mult dorit.

În cadrul celor două ediții precedente ale campaniei, 14 doamne au avut parte de transformări uimitoare. Nu doar din punct de vedere fizic, slăbind zeci de kilograme și ajungând la o siluetă armonioasă și scăpând de aspectele inestetice ale pielii, ci și-au schimbat radical stilul de viață, au căpătat o stare generală de bine, o mai mare încredere în forțele proprii mulțumită acestor transformări la nivel estetic.

#NuExistăNuSePoate este un proiect Top Line, după un concept creat de Andreea Marin.

Top Line România este lider furnizor de produse și servicii profesionale în industria de frumusețe și medicală din România, reprezentând branduri internaționale de top precum Moroccanoil, GUINOT, Babor, Academie, CND, Gelish, Morgan Taylor, Joico, TiGi, Goldwell, Kevin.Murphy, Vitality’s,  Mary Cohr, LPG, Kryolan, și oferind tehnologii de ultimă generație folosite în saloane de infrumusetare și clinici medicale, precum LPG, CLATUU, Vivace, GUINOT, ULTRAFORMER, ULTRATONE. 

Be the first to comment on "Andreea Marin, în cantonamentul frumuseții alături de ambasadoarele campaniei „Nu există nu se poate”!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc