Actrița și cântăreața Olga Bălan, vacanță de vis în Grecia! Ce locuri unice a văzut actrița noastră

Olga Bălan s-a întors dintr-o vacanță petrecută alături de iubitul ei, Dragoș Zaharia în Grecia de Nord. Actrița și cântăreața noastră a vizitat locuri noi, dar a revăzut și locuri prin care a mai fost.

Olga Bălan a revenit dintr-un sejur de 9 zile petrecute în Grecia, alături de iubitul ei, Dragoș Zaharia, de profesie fotograf și grafician. De altfel, acesta nu a ratat niciun peisaj, care i-a atras atenția.

Olga Bălan a revăzut bisericile din Porto Lagos, de pe Lacul Vistonida, ce ţin de Mănăstirea Vatopedu de pe Muntele Athos, catedrala din Alexandroupoli, a fost în Insula Samothraki, în Maronia, Komotini și Kavala, unde a făcut baie în mare.

A descoperit și o nouă destinație, Insula Lemnos sau Limnos, cum mai este denumită, o insula greceasca de vis, situată în partea de nord a Mării Egee. Lemnos este faimoasă pentru brânza feta și pentru mierea produsă în această zonă, dar nu în ultimul rând pentru vinul alb.

Fotografii: Dragoș Zaharia

Aici în Kavala

 

Aici pe Insula Limnos

Be the first to comment on "Actrița și cântăreața Olga Bălan, vacanță de vis în Grecia! Ce locuri unice a văzut actrița noastră"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc