Actorul AURELIU SURULESCU si tenorul VLAD MIRIŢĂ despre manipularile anticrestine din media: “CINE SCRIE ACESTE ARTICOLE, STIE BINE CE FACE”; “E O LUPTA CARE SE DE IN PLAN MEDIATIC pentru sufletul și mintea tinerilor” (VIDEO)

ActiveNews: Actorul Aureliu Surulescu: Bisericile sunt pline, în fiecare duminică. Numai cine n-are nicio treabă cu nimic poate spune că sunt prea multe biserici. Vlad Miriță: Se duce o bătălie mediatică pe sufletul și mintea tinerilor

Actorul Aureliu Surulescu și tenorul Vlad Miriță au fost invitații emisiunii “Libertate și responsabilitate creștină” de la Trinitas TV.

Vorbind despre tineri și credință, actorul a spus că aceștia trebuie să fie atenți la ceea ce citesc în presă despre acest subiect.

“Acele articole cu adevăruri presărate printr-o mare de minciuni nu sunt scrise la întâmplare. Cine scrie aceste articole, știe foarte bine ce face. Îmi dau seama cu rea-intenție. Oamenii sunt niște victime. Și pentru a nu mai fi victimă, trebuie să știi foarte bine pe unde mergi. În mediul online sunt foarte multe capcane, nu ai timp să verifici. Este o tehnică de manipulare“, a spus Surulescu.

Actorul din “Rămân cu tine” afirmă că tinerii români sunt credincioși, în ciuda a ceea ce apare de multe ori în presă.

“Se spune că sunt prea multe biserici în București. Serios? Numai un om care nu merge la Biserică, care n-are treabă cu nimic, spune așa ceva. Eu mă duc în fiecare duminică și e plin. Dacă întârzii, stau la ușă“, a mai afirmat el la Trinitas TV.

Vlad Miriță a completat și a spus că în acest moment se dă o bătălie mediatică:

“E o luptă care se dă în plan mediatic, iar reduta este sufletul și mintea tinerilor. Ei sunt forța unui neam, a unei țări”.

ActiveNews: Vlad Miriță: Într-o lume în care e negat firescul, fac apel la români să treacă prin filtrul sufletului tot ceea ce mass-media propune azi

Tenorul Vlad Miriță participă, pentru a doua oară consecutiv, la Marșul pentru Viață și la concertul organizat cu ocazia acestui eveniment “Live for Life”, ce va avea loc sâmbătă, de la ora 15:00.

Marele artist a oferit un interviu siteului știripentruviață.ro în care a explicat ce înseamnă familia în viața sa.

Vlad, ce înseamnă pentru tine familia?

Pentru mine, familia înseamnă părinţii mei, bunicii mei, copiii cu care am copilărit, verişorii mei, unchi şi mătuşi, colegii de şcoală, de liceu şi de facultate, oraşul meu, unde am crescut, mentorii mei, Preoții şi Călugării care m-au îndrumat, colegii de scenă şi toți prietenii mei!

Toţi la un loc alcătuiesc rădăcinile mele.

Cum vezi rolul şi specificul bărbatului în familie?

Bărbatul trebuie să ştie, sau, dacă nu ştie, să înveţe să îşi asume responsabilităţti, să ia decizii, să se lupte pentru bunăstarea familiei şi să îşi iubească soția prin tot ce face.

Dar al femeii?

Femeia are rolul cel mai important. Ea, în afară că le dă naştere copiilor şi îi educă şi îi iubeşte, tot ea este, sau ar trebui să fie, echilibrul casei. Ea calmează, ea învăluie totul cu puterea iubirii ei. O iubire care este mult superioară iubirii bărbatului – prin puterea de cuprindere, prin răbdare, prin delicateţe, prin profunzimea ei. Femeia este cheia. Cine a zis asta a zis o vorbă mare.

Cum vezi copilul? Ce este copilul pentru familie?

Copiii sunt comoara familiei. Copiii au capacitatea de a suda familia, ei dau sens vieţii, ei sunt izvorul acţiunilor părinţilor şi în copii se vede calitatea părinţilor.

Ai fost implicat şi anul trecut în Marşul pentru Viaţă, eşti şi anul acesta. Ce mesaj ai vrea sa le transmiţi românilor la această noua ediţie a Marşului pentru Viaţă?

Într-o lume în care tot mai mult este negat firescul şi, în ultimă instanță, este negată viața însăşi, fac apel la români să treacă prin filtrul sufletului tot ceea ce societatea şi mass media propun azi. Îi indemn sa fie foarte selectivi. Fac un apel la discernământ!
sursa: cuvantul-ortodox.ro

Be the first to comment on "Actorul AURELIU SURULESCU si tenorul VLAD MIRIŢĂ despre manipularile anticrestine din media: “CINE SCRIE ACESTE ARTICOLE, STIE BINE CE FACE”; “E O LUPTA CARE SE DE IN PLAN MEDIATIC pentru sufletul și mintea tinerilor” (VIDEO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc