Ellie White s-a costumat în sexy Crăciuniță. Iată cum s-a pozat lângă brad!

EEllie White a fost anul acesta, de sărbători, cea mai sexy Crăciuniță pentru fanii săi. Vedeta și-a impresionat admiratorii postând pe pagina ei de socializare o fotografie în care apare lângă brad, îmbrăcată într-un costum roșu, de Crăciuniță, ce i-a pus în evidență silueta și bustul generos.

Artista a intrat în febra pregătirilor încă de la începutul lunii decembrie când a făcut proba pentru costumul special cu mult timp înainte și a ținut ca acesta să fie croit cu o măsură mai mică.

Artista s-a ambiționat astfel să slăbească 3 kilograme într-o lună, astfel încât costumul să îi vină perfect de sărbători. Ellie are acum 52 de kilograme, cea ai bună formă din ultimii ani. 

Cum a reușit? A făcut sport zilnic după un program de fitness de pe YouTube și a ținut post intermitent, lăsând să treacă cel puțin 16 ore între masa de seară și micul dejun. 

În perioada Crăciunului, Ellie nu s-a abătut de la regimul ei alimentar strict și a mâncat doar o felie de cozonac, cu toate că a gătit alte bunătățuri pentru întreaga familie.

Eforturile i-au fost răsplătite, iar costumul de Crăciuniță i-a venit ca turnat. 

Artista a primit cadou o vacanță la Dubai, unde va merge în luna Februarie. Moșul a fost darnic și cu cei mici. Mihăiță a primit două jocuri lego cu temă militară, iar surioara mai mică, Maria Alexis, o rochița mult visată, de prințesă Elsa.

Be the first to comment on "Ellie White s-a costumat în sexy Crăciuniță. Iată cum s-a pozat lângă brad!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc