Yanka revine cu un nou single si videoclip pentru “Tell Me Lies”

Yanka revine cu un nou single si videoclip pentru “Tell Me Lies”.

Yanka – Tell Me Lies (Official Video)

Artista care este vocea uneia dintre cele mai difuzate piese– „My Heart Is Gone“, semnată Vanotek, dar si “Jungle” si „Skip a Little Love“ lanseaza “Tell Me Lies”, cu un sound fresh si cool.

“Tell Me Lies” a fost compusa de Yanka si M&A Music si produsa de acestia, master Bunicu Magic.

“Simt ca “Tell Me Lies” nu este doar povestea mea. Este si povestea ta. Este momentul acela in care ti-ai dorit cu tot sufletul sa fii mintit pentru ca realitatea separarii de un om pe care il iubesti este prea greu de acceptat…..e ca si cum simti ca se rupe o bucata din tine atunci cand iubirea aia a fost la un moment dat un tot”, a spus Yanka.

Videoclipul a fost filmat in regia lui SAN (Anton Sandu), producator Iancu Moraru, concept creativ Anton Sandu, Andra Moga, Fabian Tatomirescu si Yanka.

“Este a doua mea colaborare cu regizorul Anton Sandu aka SAN si asta tocmai pentru ca reuseste sa se conecteze puternic la Universul meu interior si sa materializeze ceea ce simt prin imagini. Iar din echipa creativa au mai facut parte Andra Moga, cu care am lucrat la toate proiectele Yanka de pana acum, si Fabian Tatomirescu, care m-a inspirat fara macar sa isi dea seama.”, a spus Yanka.

Povestea acestui clip este simpla: doi oameni care se iubesc, dar care nu se pot iubi pentru ca apartin a doua Universuri diferite. Toate personajele din clip sunt sentimentele artistei: pasiune, pofta, tentantii, incrâncenare, respingere.

Din distributia clipului, au facut parte Vlad Alexandru Oancea, 
Laura Giurcanu
, Alexandru Vang, 
Ingrid Ispas, 
Obie Chigbundu
, Adrian Udrea
, Radu Cosmin, 
Alexandra Grigore
, Stefania Badila
, Mihai Manolache
, Lucian Scintee

.

De partea de imagine s-au ocupat Costina Lumezeanu, Stefania Badila (make-up), Mihai Marcu (Beauty District – hair), stilism Ana Toma/ RDStyling.

Yanka Online

http://www.iamyanka.com

https://www.facebook.com/YankaOfficial

http://instagram.com/YankaOfficial

http://www.youtube.com/YankaOfficial

Be the first to comment on "Yanka revine cu un nou single si videoclip pentru “Tell Me Lies”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc