Trucuri Feng Shui care atrag banii

Spaţiul în care locuieşti poate fi împărţit în 9 zone de influenţă, ceea ce în Feng Shui se numeşte harta Ba-Ghua. Zona Sud-Est este responsabilă de bogăţie, bani, avere şi prosperitate.

Pentru a afla care zonă a casei corespunde acestui sectori,împarte spaţiul în 9 careuri egale,3 pe fiecare latură,stând cu faţa spre Nord,iar apoi cu ajutorul unei busole află care este sectorul Sud-EST. Prin îmbinarea celor 5 elemente de bază în Feng Shui,şi anume lemn,foc,pământ,apă şi metal,vei crea un mediu perfect care te va ajuta să atragi prosperitatea şi norocul financiar.

Monedele chinezeşti,simbolul prosperităţii

În acest sector al casei ar trebui să îţi amplasezi biroul,să ţii actele de contabilitate,cecurile şi banii. De asemenea,pentru o situaţie materială în creştere,pentru câştiguri şi acumulări financiară,pentru o viaţă prosperă,este bine să pui în acest sector monede chinezeşti legate cu aţă roşie.

De asemenea,în sectorul Sud-Vest este bine să amplasezi plante şi flori,mici copăcei de apartament,bonsai,clopoţei din bambus sau imagini reprezentând copaci,plante,peisaje din natură,deoarece toate acestea sunt simboluri ale prosperităţii.

Elementul apă te scapă de problemele financiare

În perioadele cu probleme financiare sau în cazul în care doreşti o mărire salarială,amplifică zona cu obiecte ce reprezintă elementul apă. O mică fântănă improvizată,un acvariu cu peşti sunt câteva elemente care te vor ajuta să atragi prosperitate. Totodată,poţi opta pentru obiecte ondulate,precum valurile,sau pentru imagini acvatice (fotografii,tablouri),oglinzi,sticlă sau materiale transparente şi uşoare. În jurul obiectelor care simbolizează elementul apă trebuie aşezate doar obiecte din metal,deoarece acesta amplifică puterile primului element.

Evită obiectele ce reprezintă elementul foc

Dacă pui accentul pe bani şi prosperitate,nu încărca acest sector cu obiecte ce reprezintă elementul foc (obiecte de culoare roşie,mătase,materiale sintetice,desene cu geometrie abstractă),pentru că distrug efectele metalului,element care amplifică puterea apei.

Be the first to comment on "Trucuri Feng Shui care atrag banii"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc