Țeparul Marin, căutat de poliția din Corbeanca! Cine îl cunoaște să contacteze poliția

În ziua de azi, dacă vrei să îți renovezi o casă, fie să o termini de la roșu, trebuie să ai mare grijă ce oameni bagi în casă. De acest lucru s-au convins mai mulți proprietari de case din Corbeanca, care au fost păcăliți de un individ pe nume Marin. Este expert în înșelăciuni după cum urmează: lucrări neterminate, avansuri luate, muncă la negru, muncitori fără experiență și apoi dispare fără urmă. Și el și muncitorii!

Individul Marin este căutat de poliția din Corbeanca, pentru țepele pe care le-a dat în mai multe locuri. Cine are detalii sau îl cunoaște este rugat să contacteze organele de poliție din Buftea, secție de care aparține și Corbeanca, unde individul a fraierit mai multe persoane.

Țeparul este recunoscut pentru faptul că negociază sume în numele muncitorilor, pe care îi plătește la negru. După ce ia banii și intră în casele oamenilor, pentru a face lucrările l-a care s-a angajat, individul se face nevăzut. Ba mai pune mâna și pe bunurile proprietarilor din case! Totul înainte ca lucrările să fie terminate. Așa se face că în ultima perioadă, a luat zeci de mii de euro de la mai mulți proprietari din Corbeanca, și a dispărut cu bani cu tot, iar oamenii au rămas cu ochii în soare. Aceștia au depus plângere la poliție, iar organele abilitate sunt pe urmele lui!

Țeparul Marin este cautat de politie pentru inselaciune si furt

Be the first to comment on "Țeparul Marin, căutat de poliția din Corbeanca! Cine îl cunoaște să contacteze poliția"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc