Tenorul român Bogdan Mihai va cânta în duet cu Lara Fabian pe 17 noiembrie la Craiova! Pe 5 decembrie va face duet cu Laura Bretan la Sala Palatului!

Un tânăr tenor de la noi, cu un palmares internațional impresionant, va cânta în două mari spectacole: cel al Laurei Bretan, ce va avea loc pe data de 5 decembrie, de la ora 19.00, la Sala Palatului din București, și în concertul celebrei Lara Fabian, din 17 noiembrie, ora 19.00, de la Craiova. Bogdan Mihai, căci despre el este vorba, va avea prilejul să cânte în duet cu cele două artiste.

Tenorul Bogdan Mihai (37 ani), care a colaborat cu Angela Gheorghiu, va cânta acum alături de soprana Laura Bretan (17 ani) în concertul acesteia din luna decembrie, de la București. Spectacolul, prezentat sub genericul “Laura Bretan si prietenii”, are loc pe data de 5 decembrie 2019, de la ora 19.00, și se va bucura de acompaniamentul Orchestrei Metropolitane București și al Corului Accoustic, sub bagheta dirijorului Daniel Jinga.

Bogdan Mihai canta in duet la Sala Palatului

Vor mai participa soliștii Olivier Kaye din Belgia și Eden Lorren din Italia, Vali Boghean Band din Republica Moldova, Othello Sextet și Corul de Copii Meloritm, dirijat de prof. dr. Elena Nicolai. Cei doi vor pregăti apariția lor în duet la Sala Palatului prin participarea lui Bogdan ca invitat special în concertele Laurei Bretan de la Centrul Cultural “Dacia” din Bistrița (pe 23 noiembrie, de la ora 17.00) și de la Filarmonica “Dinu Lipatti” din Satu Mare (pe 25 noiembrie, de la ora 18.00).

Bogdan Mihai si Laura Bretan
Bogdan Mihai si Laura Bretan

Laura Bretan, ascensiune fulminantă

Laura Bretan a mai cântat în duet cu alți artiști importanți, precum David Foster, Matteo Bocelli, Il Volo, Ricchi e Poveri, Toto Cutugno, cel mai recent în iulie 2019 cu celebrul  Michael Bolton, în concertele acestuia de la Cluj și București. În 2016, la numai 13 ani, Laura a câștigat sezonul 6 al emisiunii concurs “Românii au talent”, de la Pro TV, după ce a cucerit publicul cu vocea ei.

În același an, ea a reușit să ajungă în finala emisiunii concurs “America’s Got Talent”. De asemenea, Laura Bretan a participat la selecția națională pentru concursul Eurovision 2019 cu melodia “Dear Father”, compusă de Mihai Alexandru, și s-a clasat pe locul al doilea, după ce a obținut de 10 ori mai multe voturi din partea publicului decât concurenta impusă drept câștigătoare de către juriu, pe baza unui regulament controversat. Pe 5 decembrie 2019, adolescenta va susține primul concert din viața ei in calitate de protagonistă, la Sala Palatului.

Bogdan Mihai este invitat in concertul artistei Lara Fabian de la Craiova
Bogdan Mihai este invitat in concertul artistei Lara Fabian de la Craiova

Recordurile tenorului Bogdan Mihai

În ceea ce-l privește pe Bogdan Mihai, tenorul va avea prilejul să cânte și alături de celebra interpretă Lara Fabian, în spectacolul pe care aceasta îl va susține la Sala Polivalentă din Craiova, pe data de 17 noiembrie, de la ora 19.00. Tenorul o cunoaște pe Lara Fabian de 7 ani.

”Am avut bucuria să o ascult pe Lara Fabian pentru prima dată live și să o cunosc personal în anul 2012, mulțumită marii noastre soprane Angela Gheorghiu, care a aranjat această întâlnire magică, fapt pentru care îi mulțumesc din toată inima! Anii au trecut… și iată că au mai rămas puține zile până când voi avea onoarea și bucuria să cânt în duet cu splendida Lara Fabian pe scena Sălii Polivalente din Craiova ( 17.11.2019 / ora 19.00) un vis devenit realitate!”, a scris, pe Facebook, Bogdan Mihai.

Bogdan Mihai si Lara Fabian in anul 2012
Bogdan Mihai si Lara Fabian in anul 2012

El este vedetă pe scena faimosului Teatru Bolshoi din Moscova. Iar pe CV-ul lui atârnă greu și alte performanțe: a cântat la inaugurarea Operei din Dubai, a fost invitatul Angelei Gheorghiu pe scenă, la Tokyo, și este primul tenor român care a inclus în spectacolul Barbiere di Siviglia scena și aria finală a Contelui Almaviva “Cessa di piu resistere”. O arie ocolită de interpreții rolului pentru dificultatea extremă ce o impune. Bogdan Mihai a interpretat această scenă și arie finală, în premieră absolută în România, pe scena Operei Naționale din București și, de asemenea, anul trecut a fost înscris în cartea de aur a istoricului Bolshoi Theatre de la Moscova, ca fiind primul interpret al acestei scene și arii finale din istoria marelui teatru de operă.

sursa: Click!

Be the first to comment on "Tenorul român Bogdan Mihai va cânta în duet cu Lara Fabian pe 17 noiembrie la Craiova! Pe 5 decembrie va face duet cu Laura Bretan la Sala Palatului!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc