Surpriză de proportii în prima editie X Factor 10! Andrada Precup, Dragoș Moldovan, Lorelai Moşneguţu, Jeni Ion, Anamaria German și Vlad Negoiță sunt protagoniștii unui moment legendar

Andrada Precup, Dragoș Moldovan, Lorelai Moşneguţu, Jeni Ion, Anamaria German și Vlad Negoiță sunt protagoniștii unui moment legendar

Emoția este la înălțime în cel de-al zecelea sezon X Factor, care va avea o dublă premieră pe 6 și 10 septembrie, de la ora 20.30, la Antena 1! Pentru prima ediție, Răzvan și Dani le-au pregătit celor patru jurați, dar și celor de acasă, o surpriză de proporții, sub forma unui moment artistic legendar.

Andrada Precup, Dragoș Moldovan, Lorelai Moşneguţu, Jeni Ion, Anamaria German și Vlad Negoiță sunt doar câțiva dintre tinerii pentru care scena a însemnat posibilitatea de a se transforma și de a uita de orice neajuns și încercare la care viața i-a supus. Fiecare dintre ei este un învingător și un artist care a profitat de șansa de urca pe o scenă pentru a-și îndeplini visul cel mare – să bucure sufletele altor oameni. Pentru prima ediție a celui de-al zecelea sezon X Factor, cei șase tineri au pregătit un moment artistic special și un mesaj pe care fiecare îl păstrează adânc în suflet: ”Show must go on!” (n.r. Spectacolul trebuie să continue). ”Cred că fiecare trebuie să se bucure profund de momentul în care este pe scenă, pentru că acest lucru se vede și se simte de fiecare dată”, a spus Andrada Precup, câștigătoarea X Factor sezonul 9, alături de Ștefan Bănică.

Cum vor reacționa cei patru jurați, cei de acasă pot afla începând de luni, 6 septembrie și vineri, 10 septembrie, de la ora 20.30, la Antena 1. Pe parcursul întregului sezon, jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei vor avea parte de concurenți și spectacol de zece, iar emoțiile îi vor ține cu sufletul la gură atât pe ei, cât și pe cei de acasă.

Be the first to comment on "Surpriză de proportii în prima editie X Factor 10! Andrada Precup, Dragoș Moldovan, Lorelai Moşneguţu, Jeni Ion, Anamaria German și Vlad Negoiță sunt protagoniștii unui moment legendar"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc