Preotul Claudiu Melean din Cluj „recidivează”, criticând UNTOLD. Drept urmare i se închide pagina de facebook


Un preot clujean, Claudiu Melean, a scris pe pagina lui de Facebook., ca Untold este “inchinat lui satan” si ca lumea s-a saturat de “festivalurile dracesti pline de alcool, tutun, droguri, sex.”

Preotul a postat pe contul său de Facebook și o petitie prin care se cere mutarea Untold la marginea orașului. Același preot a distribuit o altă petiție împotriva vaccinarii obligatorii a copiilor. Contul său de Facebook a fost din câte se pare închis.

Redăm postarea lui Claudiu Melean:

“Până când ne veţi batjocori credinţă cu Untold-ul închinat lui satan? Până când o tot jigniţi pe Maică Domnului şi credincioşii care-i cinstesc Adormirea? De ce ne întunecaţi cu o sărbătoare a întunericului tocmai în sărbătoarea luminii taborice?

Dacă nu va e ruşine de mulţimea de oameni pe care îi obligaţi să ia parte la zgomotul vostru, măcar de Dumnezeu să va temeţi. Ne-am săturat de festivalurile drăceşti pline de alcool, tutun, droguri, sex şi zgomot în care va închinaţi nenumitului aducându-i ofrandă energiile voastre. Da. Nu putea lipsi ochiul dracului cu care aţi întunecat pe toţi care puteau opri această blasfemie.

Înţelegeţi odată că noi avem alt Dumnezeu. Până când noi să tot tăcem şi voi să ne tot insultaţi? Noi n-avem ţinte şi dorinţi ce pun pe alţii suferinţi. Voi de ce aveţi? De ce stresaţi populaţia Clujului? De ce nu va e milă de copiii din Spitalul de lângă parc? De ce râdeti de bătrânii care nu pot dormi în tot Clujul din cauza voastră? De ce trebuie să fugim din faţă voastră că să fie bine? Oare pagubă spirituală, socială, psihică, energetică, s.a. nu e mult mai mare chiar decât câştigul financiar al celor puţini?

Aţi spurcat oraşul nostru cu poluarea fonică şi spirituală din aceste zile de POST.

Va trebui să facem sfeştanie în parcul mare că să ne mai putem duce copiii!”

(Sursă:http://mobile.hotnews.ro/stire/21942717)

Be the first to comment on "Preotul Claudiu Melean din Cluj „recidivează”, criticând UNTOLD. Drept urmare i se închide pagina de facebook"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc