Planta de care Biblia și Coranul spun că ar vindeca tot, mai puțin moartea. Citește materialul pentru a afla care e!

Chimenul negru este o plantă anuală cu flori din familia Ranunculaceae, recunoscută prin semințele negre pe care le are. Biblia și Coranul spun despre ea că ar vindeca tot, mai puțin moartea! Chimenul negru este, cunoscut sub numele de plantă divină, fiind folosită ca remediu pentru vindecarea numeroaselor boli de sănătate.

Chimenul negru este cunoscut ca un remediu eficient de mii de ani. Egiptenii antici l-au folosit în tratarea durerilor de cap, răceli, dureri de dinți și infectii, dar și pentru îmbunătățirea digestiei. Semințe de chimen negru au fost găsite chiar și în mormântul lui Tutankamon.Ele sunt atât de benefice, încât sunt menționate în Biblie și în Coran, unde profetul Mohamed spune că „chimenul negru poate vindeca orice boală, cu excepția morții”

Citește și Suferi de această boală dacă te doare călcâiul dimineața

Un leac universal

Chimenul negru a fost folosit în Egiptul antic pentru tratarea și prevenirea diferitelor afecțiuni medicale. Astăzi, mulți experți medicali recomandă această plantă pentru toate bolile. Diferite universități din întreaga lume au realizat peste 200 de studii care au demonstrat că semințele de chimen negru sunt eficiente în tratarea diferitelor boli, in special boli autoimune cum ar fi psoriazis, alergii, artrită reumatoidă, rinită alergică și astm. De asemenea, este eficient în scăderea nivelului tensiunii arteriale crescute, trigliceride și colesterol. Acesta este utilizat în tratamentul acneei, congestii ale sinusurilor, pneumonie, ulcere, infecții gastritishelicobacter, bronșită, oboseală cronică, boli de ficat, circulație proastă și chiar cancer. În plus, este dovedit științific că acest condiment ameliorează simptomele de astm alergic și rinita alergică. De asemenea, curăță în mod eficient căile respiratorii superioare și deoarece conține proprietăți antibiotice, chimionul negru previne infecțiile bacteriene secundare, care apar, de obicei, din cauza alergiilor sezoniere. Chimionul negru va face corpul tău mai rezistent la alergii în mod sigur și complet natural.

Un mare plus pentru inimă

Chimionul negru protejează inima, întărind pereții interiori ai vaselor de sânge și îmbunătățind elasticitatea lor. Din acest motiv nu vei avea probleme cu tensiunea arterială ridicată. Oamenii de știinșă au constatat, de asemenea, că uleiul de chimen negru este eficient în scăderea trigliceridelor și a nivelului de colesterol LDL (rău), precum și în scăderea nivelului de zahăr din sânge, prin îmbunătățirea funcției pancreasului. Acesta este motivul pentru persoanele care au diabet de tip 2 ar trebui să utilizeze acest ulei.

Și, în sfârșit, această plantă poate ajuta în lupta împotriva cancerului, deoarece atacă celulele canceroase și stimuleaz sistemul imunitar.

Be the first to comment on "Planta de care Biblia și Coranul spun că ar vindeca tot, mai puțin moartea. Citește materialul pentru a afla care e!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc