PAUL SURUGIU-FUEGO L-A FĂCUT PE MARELE COMPOZITOR EUGEN DOGA MEMBRU DE ONOARE AL PROIECTULUI SĂU CARITABIL! VEZI CE MARE SURPRIZĂ PREGĂTESC CEI DOI ÎN CURÂND!


Paul Surugiu nu se dezminte și surprinde pe toată lumea cu proiectul său cu pictura. Artistul pictează în timpul liber, își scoate operele la vânzare și parte din fondurile obținute le oferă artiștilor și tinerilor talentați. Dar pe lângă asta, Fuego acordă marilor valori ale României distincții speciale, trofee de excelență pentru toată activitatea, recunoscându-le performanțele și importanța pentru cultura românească. Lucruri pe care mulți le-au uitat despre acești oameni.

Așa se face că printre cei premiați de artist se numără Dan Hatmanu, Draga Olteanu Matei, Emil Brumaru, Doina Păuleanu, Lucia Olaru Nenati, Nicolae Dabija, Doina Melinte, Octavian Ursulescu, Dionisie Vitcu, Valentin Ciucă! Recent, marele compozitor român Eugen Doga a devenit membru de onoare al proiectului ART BY FUEGO. Acesta și-a lansat în România un nou album, o colecție a celor mai frumoase cântece, iar Paul a fost prezent la manifestare, oferindu-i în dar un trofeu și o diploma și anunțând în premieră că pregătesc amândoi un proiect muzical.

Eugen Doga este cunoscut pentru valsurile sale, fiind singurul compozitor cu două creații în patrimonial UNESCO, iar valsul său din filmul “Dulcea și tandra mea fiară” se află pe locul patru în acest top. Creația sa este inestimabilă, având o carieră de peste 50 de ani și compoziții atât de muzică ușoară, cât și de clasică. Filmul i-a fost, de asemenea, camarad fiind autorul multor coloane sonore, în România și URSS, cele mai cunoscute fiind “Șatra” și “Maria Mirabela”.

“I-am oferit în dar, lui Eugen Doga, un trofeu și o diplomă de excelență din partea proiectului meu ART BY FUEGO, decretându-l simbolic membru de onoare!
Aș putea să vorbesc ore în șir despre genialitatea creației sale, la propriu, și-mi pare nespus de rău că mulți români nu știu cine este cel care a scris sute de opere clasice, piese de muzică ușoară celebre, valsuri memorabile numite „ca fiind în top trei cele mai frumoase valsuri ale secolului”, coloana sonoră din filme celebre.

Eugen Doga este poate cel mai mare și mai de succes compozitor român al tuturor timpurilor, după părerea mea! Și sunt bucuros că în curând, voi lansa o piesă scrisă de acesta pentru mine! ” ( PAUL SURUGIU FUEGO )

Be the first to comment on "PAUL SURUGIU-FUEGO L-A FĂCUT PE MARELE COMPOZITOR EUGEN DOGA MEMBRU DE ONOARE AL PROIECTULUI SĂU CARITABIL! VEZI CE MARE SURPRIZĂ PREGĂTESC CEI DOI ÎN CURÂND!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc