Ozana Barabancea: ”Lupta cu neputințele proprii demonstreaza constientizarea si micimea fiecăruia dintre noi”

”Lupta cu tine insuți este cea mai apriga competitie ! 
Lupta cu neputințele proprii demonstreaza constientizarea si micimea fiecăruia dintre noi. Asta presupune cunoasterea de sine, acceptarea si totodata trezirea constiintei, decizia de a lupta cu neputintele, cu lanțurile propriilor patimi si schimbarea alegerilor facute pană in momentul trezirii. A renunța la vechile obiceiuri este greu dar posibil. Incepem noul drum al schimbarii prin calm si concentrare. Ce avem de facut ? De unde sa o apucam, de unde sa incepem ? De unde gasim susținerea morala ? De la Dumnezeu ! Alaturi de Dumnezeu si consacrând Lui noul drum putem incepe shimbarea. “Pestele de la cap se-mpute “, spunea o vorba inteleapta. Asadar, de la cap incepe si schimbarea noastra ! Aleg sa fiu fericit. Actionez fiind prezenta si atenta la fiecare miscare, alungand gandurile negative, iertând pe cei care ma influentau sa iau decizii compulsive si agresive pentru mine si corpul meu. Cer iertare stomacului meu pentru agresivitatea oferita de mine pana acum si beau apa multa, facand semnul Sfintei Cruci peste cană, mananc incet si mestec mult, binecuvantez des si Dau Slava Lui Dumnezeu. Ma disciplinez si evit mancatul intre mese, pe ascuns , si repede. E atat de simplu ! Incep sa vad cum ma transform pe toate planurile. Sunt puternica pentru ca Dumnezeu ma ajuta sa fiu propria mea prietena. Daca imi doresc ceva cu adevarat este sa raman disciplinata, atenta si drastica cu mine insami. Asa am reusit, asa voi pastra ceea ce am castigat pana acum ! Doamne ajuta !
Scris de Ozana Barabancea, azi 15 iulie, Bucuresti, Romania, Tara mea de Glorii, Tara mea de dor ! ”, scrie Ozana pe Facebook.

Be the first to comment on "Ozana Barabancea: ”Lupta cu neputințele proprii demonstreaza constientizarea si micimea fiecăruia dintre noi”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc