Nausica la Romanian Fashion Philosophy: ”Este o colecție în care eleganța îmbracă forme diverse și creează contraste”

Nausica a venit cu o colecție nouă la evenimentul Romanian Fashion Philosophy, ce s-a desfășurat săpămâna trecută la un centru de lux din Otopeni. Creatoarea de modă, pe care francezii au nimit-o simbolul eleganței, a făcut furori la evenimentul amintit, cu noile sale creații.

Nausica a dat interviuri dupa prezentarea colectiei
Creatiile designerei au facut furori

Provocare, eleganță și atitudine! Acestea sunt ingredientele de care ține cont Nausica atunci când își creează ținutele, care se bucură de succes, atât la noi cât și peste hotare.

Nausica la Romanian Fashion Philosophy

Nausica și-a prezentat creațiile la un festival important de modă de la Strassbourg, ani la rând, iar francezii au numit-o drept drept simbolul eleganței, după ce i-au văzut primele creații în 2013, când a fost invitată la primul eveniment.

Nausica a fost numita de francezi simbolul elegantei

În plus, creațiile româncei noastre au fost expuse ani a rând în celebrele Galerii de modă Printemps. Iată cu ce propuneri a venit Nausica săptămâna trecută la Romanian Fashion Philosophy, unde și-a etalat ținutele pentru prima dată.

Colecția ei s-a numit ”Where?…”

Nausica a dat interviuri dupa prezentarea colectiei
Nausica a dat interviuri dupa prezentarea colectiei

Romanian Fashion Philosophy, nausica

Designerul a creat ținute wow, care au înmărmurit audiența și au smuls ropote de aplauze.

Romanian Fashion Philosophy

”Am propus multă culoare, foarte multă eleganță, foarte multă strălucire, transparența, broderie. Liniile simple, elegante sunt alte elemente propuse pentru ținutele femeilor în căutare de vestimenții pentru sărbători”, spune Nausica.

Nausica a dat interviuri dupa prezentarea colectiei
Nausica Romanian Fashion Philosophy

Be the first to comment on "Nausica la Romanian Fashion Philosophy: ”Este o colecție în care eleganța îmbracă forme diverse și creează contraste”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc