Mesaj sfâșietor al fiicei lui Aurelian Preda la 2 ani și 8 luni de la dispariția artistului. „M-ai învățat să-mi urmez visurile indiferent de obstacole”.

Anamaria Rosa, fata lui Aurelian Preda, care a murit de cancer la 47  de ani, plânge și acum moartea tatălui ei adoptiv. Tânăra a postat un mesaj emoționant pe facebook.

Anamaria Rosa (19 ani), fata lui Aurelian Preda, care s-a stins din viață pe 27 septembrie la numai 47 de ani, lovit de cancer, suferă și acum după dispariția tatălui ei adoptiv. Chiar dacă au trecut mai bine de 2 ani și jumătate de la moartea acestuia, tânăra a publicat pe Facebook un mesaj sfâșietor. ”2 ani și 8 luni fără tine, tatăl meu scump! Lipsa ta se simte pe zi ce trece mai tare… Te iubesc din tot sufletul și mereu am să fac doar ceea ce am învățat de la tine, să nu bag în seamă lumea rea și să-mi urmez visele indiferent de obstacole! Viața este grea, cu oameni care vin și pleacă, iar tu m-ai învățat să fiu puternică și încrezătoare pe propriile forțe, fără să depind de nimeni și nimic, doar de Dumnezeu. Dumnezeu să te odihnească în pace, îngerul meu!”,  este mesajul publicat de Anamaria Preda, fata lui Aurelian Preda pentru regretatul artist. Aurelian Preda a fost îngropat la Mănăstirea Dervent din Jud. Constanța, acolo unde a visat că își va găsi liniștea. Mormântul lui a devenit loc de pelerinaj pentru credincioși, dar mai ales pentru cei care l-au iubit.

 Tag-uri

 Aurelian preda moartea, Aurelian preda cancer, fiica Aurelian preda, Anamaria rosa preda, mesaj sfasietor, Aurelian preda manastirea dervent, Aurelian preda 47 ani,

Be the first to comment on "Mesaj sfâșietor al fiicei lui Aurelian Preda la 2 ani și 8 luni de la dispariția artistului. „M-ai învățat să-mi urmez visurile indiferent de obstacole”."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc