Melodiile grecești care fac deliciul celor mai reușite petreceri vor răsuna la Sala Palatului în concertul celebrului artist grec VASILIS KARRAS

În deschidere, Ionuț Galani va încălzi atmosfera cu un recital special

 Legenda muzicii grececeşti, Vasilis Karras, vine în premieră în România, însoțit de bandul său pentru un concert live de excepţie, care va avea loc pe data de 14 octombrie 2018 , de la ora 19.30,  la  Sala Palatului din CapitalăIonuţ Galani, cel mai bun interpret de muzică grecească din România, a pregătit câteva piese special pentru a cânta în deschiderea acestui concert.

“As’tin na leei” , „Den Pao Pouthena”, „Nychta Kselogiastra”, „Gela mou”, „ An hatheis ti tha kano”, „ Aporo an aisthanesai typseis”, „ Den akoys”, „ Ap’to Vora mehri to Noto”,  „Feinomeno” , “Erhomai” și  „Aliti me lene” sunt doar câteva dintre cele mai îndrăgite melodii din repertoriul artistului Vasilis Karras care vor cuceri pubilcul prezent la Sala Palatului și vor transforma seara de 14 octombrie  într-o petrecere grecească memorabilă.

“Am ales să vin pentru prima dată în România la cererea publicului şi la insistenţa organizatorului. Vreau să descopăr personal ţara frumoasă pe care o aveţi şi mă bucur că acest concert coincide cu Anul Centenarului, o comemorare atât de importantă pentru România! Ştiu că în România există una din cele mai semnificative comunităţi elene din diaspora. Va fi o mare plăcere şi onoare pentru mine să fiu măcar pentru o zi alături de voi! Vă aştept pe toţi pe 14 octombrie, la Sala Palatului să sărbătorim împreună cei 40 de ani de carieră muzicală şi să cântăm multe din melodiile de suflet atât ale mele cât şi ale voastre ! Va fi o seară de neuitat!”, Vasilis Karras

Biletele pot fi achiziționate de la casa de bilete a Sălii Palatului, online de pe www.eventim.ro, www.blt.ro, www.bilete.salapalatului.ro,  www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/retea : magazinele Flanco, Metrou Unirii1 (lângă casa de bilete Metrorex), magazinul Muzica, magazinele IQ BOX, Hard Rock Cafe, Berăria H, agențiile Perfect Tour, magazinele Uman și în stațiile de plată SelfPay din toată țara. Prețurile acestora variază în funcție de categoria de loc, astfel: Golden VIP – 400 lei, VIP – 300 lei, categoria I – 250 lei, categoria II – 175 lei și categoria III – 125 lei.

VASILIS KARRAS – născut în Kokkinochori  Kavala, Vasilis Karras are doi frați, Damianos și Anastasia. La vârsta de 10 de ani s-a mutat cu familia sa în Salonic. În 1969, la vârsta de 16 ani, a avut prima sa apariție muzicală la clubul de noapte „Refugiatul“ în Evosmos Salonic. În paralel lucra ca mecanic auto, a doua sa mare iubire după cântec. Şi-a început cariera profesională în Salonic.

Titlul de „Lord al Dragostei  nebune“ l-a câştigat ca urmare a impresionantelor sale cântece dedicate celei mai nobile legături care poate implica doi oameni, dragostei, cu toate stadiile ei, care ating inimilor fanilor săi, încununând astfel cariera sa cu un frumos palmares de peste 40 de albume în discografie. Din 1980, de când a lansat primul său album au trecut doar puțini ani până când toate discurile sale au devenit aur și platină, timp în care cel mai mare succes comercial a fost albumul “M’eheis kanei aliti” în 1997, care a înregistrat vânzări de peste 180.000 de exemplare, cu versuri și muzică de Mihail Rakintzis.

Vasipap, Minos EMI, Universal Music Greece, The Spicy, Sony BMG, Virus Music sunt casele de discuri care au adus publicului larg frumoasele sale cântece în toţi aceşti ani.  El a colaborat cu mari compozitori și textieri  precum Phoebus, Giorgos Theothanous, Alekos Chrysovergis și Spiros Giatras, Evi Droutsas, Panos Falaras, Christos Dantis, Kyriakos Papadopoulos și Ilias Philippou, Michalis Hatzigiannis, Christos Nikolopoulos și mulţi alţii.

Vasilis Karras a colaborat în duet cu alți artiști de succes, precum Stratos Dionisiou, Antonis Bardis, Peggz Yina, Stelios Rokkos, Natasa Theodoridoy,  Marianthi Kefalas, The PYX LAX, Constantina, Angela Dimitriou, Tolis Voskopoulos, Nikos Zoidakis, Despina Vandi, Elli Kokkinou, Eirini  Mercuri, Alchimiștii, Paola și Pantelis Pantelidis. Cu cei mai mulţi dintre ei a cântat cu diferite ocazii pe marile scene atât din Grecia cât şi din străinătate.

Vasilis Karras este, de asemenea,  compozitor și textier, scriind peste 150 de melodii pentru mulţi dintre cântăreţii consacraţi de muzică grecească. În toți acești ani a susţinut numeroase concerte în Europa, SUA, Asia, Canada și Australia câștigând deopotrivă inimile grecilor și ale spectatorilor din întreaga lume.

Eveniment organizat de Nikki Events cu sprijinul Uniunii Elene din România, Phoenicia Grand Hotel, VIVO! Și Mistral Tours.

Parteneri media: Magic FM, România TV, Agerpres, Music Channel și Mega Mall.

Be the first to comment on "Melodiile grecești care fac deliciul celor mai reușite petreceri vor răsuna la Sala Palatului în concertul celebrului artist grec VASILIS KARRAS"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc