Matilda Pascal-Cojocărița va fi serbată de ziua ei la postul Național TV! Ce surprize i-au pregătit Adrian Enache și Diana Matei

MATILDA PASCAL-COJOCĂRIȚA
MATILDA PASCAL-COJOCĂRIȚA

La Start Show România, petrecerile se țin lanț. În ediția din această duminică, Matilda Pascal Cojocărița va fi în atenția publicului. Ziua ei va fi pe 4 octombrie, așa că Diana Matei și Adrian Enache i-au pregătit multe surprize. 

Cu ajutorul fiului ei, Alin Pascal, cunoscuta cântăreață de muzică populară va avea parte de multe emoții, deoarece Adam și Tudor, cei doi nepoței, vor fi alături de ea. 

Alin i-a pregătit și o dedicație mamei sale dar și o piesa pe care o vor interpreta în duet. Mai aflăm și un secret: Alin mai așteaptă venirea pe lume a unui băiețel. 

Deja am divulgat o parte din invitati, asa ca va asteptam cu alte surprize duminica, de la ora 13.00, la Național TV, cu cea de-a treia ediție Start Show Romania. 

MATILDA PASCAL-COJOCĂRIȚA

Be the first to comment on "Matilda Pascal-Cojocărița va fi serbată de ziua ei la postul Național TV! Ce surprize i-au pregătit Adrian Enache și Diana Matei"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc