Marian & Lorianne Baicu, finii lui Gheorghe Turda au venit special din Franta sa lanseze o piesa la Electrecord!

Marian & Lorianne Baicu, finii lui Gheorghe Turda (73 ani) au venit special din Franța, pentru a lansa o piesă, împreună cu celebrul artist de muzică populară.

Marian & Lorianne Baicu

Cei doi artiști, care sunt soț și soție, locuiesc în Nantes, unde dețin și un restaurant pe nume “Maritza” de care se ocupă îndeaproape dar susțin și programe artistice pentru petrecăreți. Totodată, clienții lor sunt surprinși cu preparatele cu specific românesc.

Melodia lansată împreună cu nașul lor, Gheorghe Turda, va fi lansată la Casa de discuri Electrecord și se numește “Tot dorul te alintă”.

“O frumoasă și mult așteptată colaborare: Lorraine & Marian Baicu, alături de marele și inconfundabilul Gheorghe Turda!”, anunță Electrecord. Evenimentul are loc sâmbătă, 9 octombrie la sediul Elecrecord, de la ora 17.00. Marian & Lorianne Baicu, dar și Gheorghe Turda și-au invitat fanii, prietenii și colegii la lansare. 

Be the first to comment on "Marian & Lorianne Baicu, finii lui Gheorghe Turda au venit special din Franta sa lanseze o piesa la Electrecord!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings Stores