Marcel Pavel, recital la petrecerea fetiței Irinei Nicolae și a lui Marius Vizer de la Budapesta! Cu cine s-a întâlnit artistul

Marcel Pavel s-a întâlnit iar cu celebrul artist italian Al Bano. Interpretul nostru l-a cunoscut în urmă cu trei ani la deschiderea unui restaurant, iar de atunci s-au văzut des la evenimentele organizate de Marius Vizer de peste hotare. În weekend, cei doi au luat parte la petrecerea de un an a fetiței Irinei Nicolae și a lui Marius Vizer de la Budapesta, unde au și cântat.

Marcel Pavel (59 ani) este invitat să cânte la mai toate opetrecerile cu ștaif de la noi, dar și de peste hotare. De această dată, Marius Vizer (60 ani) și Irina Nicolae (41 ani)  l-au invitat să cânte la un eveniment de familie, mai precis la petrecerea fetiței Irinei Nicolae și a lui Marius Vizer de la Budapesta. Marcel a mai cântat și la petrecerea de botez a fetiței Scarlet Maria, dar și la nunta părinților ei, Irina Nicolae și Marius Vizer care și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu la Budapesta pe 4 octombrie 2015, iar pe 2 februarie 2018 a devenit mamă pentru prima dată și adus pe lume o superbă fetiță. La petrecerea de la Budapesta a mai fost invitat și Al Bano, un apropiat al familiei, care a susținut un minirecital alături de Irina Nicolae. De asemenea, printre invitați s-a numărat și Nico cu fiica ei, Alexandra.

Be the first to comment on "Marcel Pavel, recital la petrecerea fetiței Irinei Nicolae și a lui Marius Vizer de la Budapesta! Cu cine s-a întâlnit artistul"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea Presei - Știri și informațiiRO PRESS - Știri, Informații, Reportaje, Interviuri, AncheteTomis Press - Știri și informațiiAdyDev Media