Magda Catone debuteaza in calitate de regizor cu piesa “Neveste de fotbaliști”

Primul eveniment va avea loc pe 17 mai 2017, ora 20.00

– Magda Catone își face debutul în calitate de regizor, în anul în care aniversează 35 de ani de activitate în teatru –

Le Château – Castelul din Inima Capitalei, împreună cu Teatralis, lansează, în această primăvară, un nou concept pe piața culturală a Bucureștiului – Teatru la Castel, ca parte a seriei de manifestări “Dinner&Show”, o idee de divertisment care câștigă din ce în ce mai mulți adepți pe piața din România.

Astfel, Le Château și Teatralis propune publicului o premieră: “Neveste de fotbaliști” – o comedie de moravuri, inspirată de poveștile care au apărut în lumea fotbalului şi care au ajuns să definească din plin societatea românească. Visul românesc al fetelor este să se mărite cu un fotbalist de mare anvergură, care să le pună un inel pe deget şi lumea la picioare. Scrisă de Ivona Boitan, piesa “Neveste de fotbalişti” marchează și o a doua premieră: debutul regizoral al Magdei Catone, în anul în care artista marchează 35 de ani de activitate neîntreruptă pe scena teatrului românesc.

Magda Catone este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din România. A absolvit Academia de Artă Teatrală și Cinematografică din București în anul 1982, la clasa profesorilor Amza Pellea și Ion Cojar. Despre Amza Pellea întotdeauna păstrează cuvinte de laudă pentru că i-a fost un mentor și l-a iubit, respectat și admirat enorm. După terminarea facultății, a fost repartizată la Petroșani, la Teatrul de Stat, acolo unde îl cunoaște pe soțul său de mai târziu, Șerban Ionescu, actor de teatru și film, la rândul său. Au împreună un băiat, Carol. Și-a făcut debutul în film în anul 1981, când încă era în facultate, cu pelicula lui Lucian Pintilie, “De ce trag clopotele, Mitică?”.

“Dinner&Show” sau “Dinner Theater” este o formă de divertisment care a cunoscut un succes fulminant în Statele Unite ale Americii și care a ajuns să fie extrem de apreciată și în Europa.

Be the first to comment on "Magda Catone debuteaza in calitate de regizor cu piesa “Neveste de fotbaliști”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc