Madonna va cânta la concursul Eurovision de la Tel Aviv din luna mai

Madonna va urca pe scena Eurovision Song Contest, eveniment ce se va desfășura în luna mai, de la Tel Aviv, în ipostaza de invitat special.

Madonna

Onorariul cântăreței americane va fi de aproximativ 1 milion de dolari, suma fiind oferită de miliardarul şi filantropul israelian-canadian, Sylvan Adams, conform publicației israeliene haaretz.com.

Omul de afaceri s-a născut și a crescut în Canada, iar în anul 2015 s-a stabilit în Tel Aviv. A finanțat mai multe proiecte sportive și educaționale și a sugerat ca Giro d’Italia, cunoscuta cursă de biciclete, să aibă loc în Israel. Evenimentul a avut loc în 2018 și a costat 80 de milioane de dolari, banii provenind din donația miliardarului. Tot în 2018, Sylvan Adams a donat cinci milioane de dolari organizaţiei nonprofit “SpaceIL”, care se află în spatele iniţiativei cu primele nave spaţiale israeliene.

Din câte se știe până acum, Madonna va cânta, două piese, printre care și o compoziţie nouă. Publicaţia israeliană mai notează că producătorii concursului muzical au avut discuţii îndelungate cu artista în ceea ce privește noua piesă, deoarece aceasta ar conţine un mesaj politic. Este de aşteptat ca Madonna să fie însoţită de 160 de persoane la Tel Aviv.

Nu este prima vizită a artistei în Țara Sfântă. Madonna a susținut concerte în această țară în 1993, 2009, dar și 2012. De asemenea, a mai vizitat Israelul și cu alte ocazii, datorate interesul său pentru Cabala.

Sub sloganul “Dare to dream”, Eurovision Song Contest 2019 va avea loc la Tel Aviv, cu semifinalele la 14 și respectiv 16 mai, iar finala pe 18 mai. La ediția cu numărul 64 a competiției muzicale, alături de România s-au mai înscris 41 de țări.

România va intra în concurs în cea de a doua semifinală, fiind reprezentată de Ester Peony, cu piesa “On a Sunday”.

Be the first to comment on "Madonna va cânta la concursul Eurovision de la Tel Aviv din luna mai"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc