Legenda Ecaterinei cea Mare! Împărăteasa nimfomană!

Despre apetitul sexual al celei care a condus Imperiul Țarist vreme de 34 de ani au circulat multe legende. Conform surselor vremii, țarina beneficia de serviciile unui harem format din cei mai frumoși și potenți bărbați ai regatului său 

Una dintre cele mai emblematice figuri din istoria Rusiei a fost, cu siguranță, Ecaterina cea Mare. Fragila domnișoară venită de pe meleaguri prusace pentru a-i deveni soție prințului moștenitor Petru devine în timp o personalitate uriașă și mai ales respectată. Dincolo de imaginea sa de conducător cu mână de fier, Ecaterina a avut și o viață personală zbuciumată, condimentată cu nenumărate aventuri amoroase.

Se spune că Ecaterina și-a pierdut virginitatea la opt ani după ce s-a căsătorit cu Petru. Problemele de sănătate ale suveranului rus l-au împiedicat pe acesta să-și “exercite” îndatoririle de bărbat, iar acest lucru a împins-o pe consoarta sa la lucruri nesăbuite. Gurile rele susțin că primul copil al împărătesei ar fi fost rodul iubirii dintre ea și Grigori Potiomkin, un general-feldmareșal rus, demnitar al statului. 

Sursele neoficiale ale vremii, dezvăluie că apetitul sexual al împărătesei era de nestăvilit, cei mai mulți dintre oștenii tineri ai imperiului trecând măcar o dată prin iatacul Ecaterinei. Mai mult, se vorbește despre un HAREM pe care soția lui Petru îl avea la dispoziție la orice oră din zi și din noapte. 

Cea mai cunoscută și totodată incredibilă legendă care circulă la adresa Ecaterinei cea Mare este legată de o “aventură sexuală” pe care aceasta ar fi avut-o cu un… cal! Evident, nimeni nu a putut confirma acest lucru, însă răutățile la adresa țarinei au continuat să se propage cu o frecvență de invidiat. 

Cert este că în 1796, Ecaterina cea Mare se stinge din viață în urma unui atac cerebral suferit în timp ce se afla în dormitorul său. Pe lângă nenumăratele realizări, țarina a lăsat în urmă și o serie de întrebări legate de viața sa amoroasă și la care nimeni nu a putut răspunde în mod oficial  

Be the first to comment on "Legenda Ecaterinei cea Mare! Împărăteasa nimfomană!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc