Laurette, în rochie de mireasă la un eveniment!

Deschidere magazin costume bărbătești bespoke „Alberto Dobre”


​În data de 26 iulie 2017 a avut loc deschiderea magazinului de costume bărbătești bespoke, „Alberto Dobre”. La eveniment au luat parte nume sonore din lumea showbizului și a sportului, precum: Marcel Pavel, Adrian Mutu, Giani Kiriță, Nadir, Andrei și Bogdan Stoica, Liviu Vârciu, Petre Marin, Sorin Ghionea, Cezar Ouatu și mulți alții.
​Ca urmare a cererii ridicate pe care a avut-o de-a lungul anilor, în cariera sa de peste 12 ani, Alberto Dobre a decis să deschidă un showroom dedicat clienților ce își doresc costume bespoke de înaltă calitate, croite din materiale atent alese.
​Unul dintre momentele importante ale serii a constat în defilarea modelelor de costume bărbătești, semnate Alberto Dobre și defilarea de rochii pentru mirese semnate de Alexandra Dobre. Printre modelele ce au defilat în rochii de mireasă se numără atât Miss România, Ioana Filimon cât și Laurette, care a închis defilarea.
​Prezentatorul evenimentului a fost nimeni altul decât Mihai Mitoșeru, care a întreținut atmosfera prin stilul său caracteristic.

Be the first to comment on "Laurette, în rochie de mireasă la un eveniment!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc