Lara Fabian s-a întors după concertele anulate de la Craiova și București! Cu cine a cântat

Celebra cântăreață de origine franceză Lara Fabian (49 ani) a susținut joi seară, 12 decembrie, un concert la Craiova. Artista trebuia să cânte în orașul din Bănie pe 17 noiembrie, dar și-a anulat concertul din cauza unor probleme de sănătate, cât și alte două spectacole pe care urma să le susțină la București.

Ea a ajuns la Craiova în noaptea de 11 decembrie, după ce a aterizat la București cu un avion de la Montreal. În spectacolul ei de la Craiova, vedeta a cântat ”Caruso” pentru prima dată cu un tenor român, Bogdan Mihai (37 ani), care a cântat în Japonia și Dubai alături de Angela Gheorghiu. ”O seară pe care nu o voi uită niciodată! Caruso împreună cu splendidă LARA FABIAN, SALA POLIVALENTĂ, CRAIOVA. Momentan sunt sub influență unei bucurii indescriptibile! Promit să revin cu o postare amplă! Îmbrățișez cu toată dragostea publicul craiovean! Ați fost minunați!”, a scris tenorul Bogdan Mihai, fericit că a cântat în duet cu Lara Fabian.

Bogdan Mihai si Lara Fabian
Bogdan Mihai si Lara Fabian

Be the first to comment on "Lara Fabian s-a întors după concertele anulate de la Craiova și București! Cu cine a cântat"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings Stores